Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért nem kel meg a fánk tésztája? fórum

Miért nem kel meg a fánk tésztája? (beszélgetős fórum)


1 2
2013. febr. 8. 13:39
akkor már nem lehet ezen a szerencsétlen tésztán segíteni???
7. d71ef05a8e (válaszként erre: 4. - Nadry)
2013. febr. 8. 13:39
Forró folyadék?
2013. febr. 8. 13:38

SOk oka lehet, leggyakrabban lejárt élesztő, vagy túl meleg folyadék, amiben meghaltak szegény élesztőbaktériumok.


Ha egy órája nem történt semmi, szerintem már nem is fog, jobb most kidagasztani egy új adagot friss élesztővel és max. langyos folyadékkal, mint kisütni ezt az adagot próba-szerencse alapon....

2013. febr. 8. 13:38
Eléggé bedagasztottad? Fontos, hogy sok levegő kerüljön a tésztába.
4. nadry (válaszként erre: 3. - 18e79e1970)
2013. febr. 8. 13:38
úúúúú basszus................:((((
2013. febr. 8. 13:37
nem forráztad le az élesztőt?
2013. febr. 8. 13:36
Rossz volt az élesztő, huzatos helyen van, hideg volt a liszt...
2013. febr. 8. 13:35

Sziasztok!


Tudna valaki segíteni abban, hogy a fánk tészta miért nem dagad? már több mint egy órája levan takarva valószínű valamit nagyon el...

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook