Miért nem hív fel engem? (beszélgetés)
Pasi szemmel nézve ez egy "szegénységi bizonyitvány"...
a: A telefon "privát szféra",mindig tiszteletben kell tartani,ez független bármely körülménytől a véletleneket kivéve.
b:Nem tudom és nem is kérdem,hány éves vagy,mivel találkoztam én már 60 éves kreativitás szegény emberrel.Első ránézésre te is közéjük tartozhatsz.
c: A magam részéről mindig természetesen viselkedem,általában ez szokta a dolgokat pozitiv irányban elmozditani.Ráadásul nem vagyok egy "kaszanova"kinézet.
Szerintem,ha annyira tetszik,vagy érdekel az illető,mindenképpen próbáld reális és ésszerű megoldásokkal magadra vonni a figyelmét.Azt,hogy nekem jelen esetben ismeretlenül,cselekménysor alapján mi a véleményem......Inkább hagyjuk...
A kutya meg a macska!
:D :D :D ilyen olcsó vagy? :D :D :D
Ha nem kérte el, minek írtad be a számod? Egyáltalán milyen az, hogy valakinek elveszed a telefonját és babrálsz benne?!
Hány éves vagy?
Nem úgy működik az! Ha tetszel neki, akkor sokkal nagyobb a tét. Akkor már az olyan kockázat, mint a sziklamászás. Egy rossz mozdulat és "belehal". Szóval mindenki elővigyázatos, meg egy jó adag félelem, izgalom és persze korunk beégetett programja a bizalmatlanság.
Ha nyílt a terep, akkor is nehéz mozogni.
Sajnos ilyen világot élünk.
Régebben könnyebben, természetesebben ment minden.
Nem volt ennyi negatív kihívás.
Most már nem csak a másik az "akadály", hanem önmagunk is.
És ez idő, idő, idő...
Remélem érteni fogod, "valamikor"...
További ajánlott fórumok:
- Miért csal meg ha szeret engem?
- Miért bánt engem ezzel? Élvezi?
- Szerintetek miért néz engem a pasi?
- Miért van az, hogy az anyós egy olyan nőnek nyalizik, aki durván bántotta a fiát, engem pedig úgy kezel mint egy utolsó senkiházit??
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Miért olyan nehéz elfogadnia a barátom anyjának engem?