Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Mit?
Nem baj. Írd le, hogy gondolod.
Hát azért nem.
A jelent nem érzi mindenki tökéletesnek minden pillanatban. Ezt garantálom neked.
De lehet szerelem nélkül is egyensúlyban élni.
(egy idő múlva elkezd hiányozni)
eztetet meg kinek tetszett szánni???......:)
amugy a jelent mindenki tökéletesnek érzi, amíg benem csúszik egy nagyobb hiba....akkor gondolokozhatunk hogy hol is kezdődött :)))
Annyira nem kell ezen kiakadni. Nincs ezzel különösebb gond. Van ilyen időszak néha akár. Semmivel nem kevesebb szerintem.
Most így van egyensúlyban.
Voltam én is így, igaz nem csalódás miatt, de azt httem, hogy így is tök jó minden és egy ideig jó is.
köszkeeeeeee :O)))
közben filmet írok és tökre lassítja a netet..:(
micsoda érdekes emberek.....
szasz Male, küldj egy booget :DDD
Mire célozgatsz?
Nincs bajom a világommal
Nem értek egyet, én jól vagyok.
Sok barátom van, szeretem a munkám,nem hiányzik semmi.
Nem akarok egy követ fújni Csabával,de én ebben,PROFI VOLTAM,CSAK MÁS "TERÜLETEN".
Egyszer eljön az idő,amire Csaba utalt,és mondok valamit,akkor jársz jobban,ha minnél hamarabb,és ha tényleg eljön. Finoman szólva is "mostoha" sorsuk van azoknak,akik előtt ez nem válik világossá."
Kívánom,hogy tudj hinni a szerelemben,és,hogy mindég őszinte tudj lenni önmagadhoz.
Abszolút. És remélem végig megmarad ez az érzés (mármint, hogy minden kerek).
Egy idő múlva már ezt is megtanuljuk értékelni, mert régebben még volt, hogy én is unalmasnak tartottam, ha minden klappolt.
Nahát azóta kaptam akkorákat, hogy többet nem cserélek, ha nem muszály.
Mármint nem unalmas. :O))) Messze nem.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!