Miért divat természetes, natúr kozmetikumokat használni? Te mit szeretsz benne? (beszélgetés)
Szerintem nem az szamit, tul van-e, csak az, hogy teged erdekel-e vagy sem.
Akit erdekel, odafigyel, akit nem, az pedig keni a Niveat es L'Orealt.
Én azért használok natúr termékeket, mert sok a méreganyag a hagyományosban. Biola termékek közül sokat használok, de Alverde samponjait is pl. Ezeknek az ára még nem olyan hajmeresztő.
Kevesen tudják (remélem már egyre többen), hogy a sok méreganyag, ami a kozmetikumokban van, kihat a hormonrendszerre és nőknél elősegíti az ösztrogéndominancia kialakulását.
adalékmentesek
talán kicsit egészségesebbek
AntalVali- kozmetikus oldalán talán többet megtudsz a természetes kozmetikumokról
de az már egy jó jel, hogy foglalkozol vele:)
Nekem sokkal szebb lett tőle a hajam és a bőröm. :) Az ekcémáim nem jönnek ki takarításkor, ráadásul élvezet elkészíteni a samponokat, szappanokat, tisztítószereket, stb. :D
Boldogít a tudat, hogy kevesebb káros anyag kerül a szervezetembe. :)
Ráadásul én még a mosószert, öblítőt sem bírom, ezért például a szódabikarbóna és a mosódió, illóolajjal nekem a legjobb. :D
azt hogy anélkül formálhatom vele az arcom hogy azt bárki észre vehetné. Nem kell agyon festeni magamat, legalábbis ezt a hatást érhetem vele el. Mégis elfedem az apróbb hibáimat és ott töröm meg a fényt ahol épp kedvem szottyan. Csalsz kicsit...
Szerintem tök jó dolog
Valóban jobb? Azontúl hogy egészséges, nem tartalmaz kőolajszármazékot, stb. Milyet használsz?
(Talán kipróbálnám. A manna szappan oldalát nézegettem, de baromi drágák.)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok
- 30 felett milyen kozmetikumokat érdemes használni?
- Milyen természetes köhögéscsillapító van, amit lehet várandósan használni? Kakukkfű?
- Kinek milyen természetes kozmetikum vált be? Pl. Ilcsi...stb.