Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
a leirasod alapjan a boltos sem akart szexelni veled, az, hogy bedobott egy vicces huzast, az semmi. ha valaki szexelni akar veled, az probalkozik, keres
ha tetszel valakinek, es akar toled valamit, az sem a maganeletet nyomja rad, hanem meg akar ismerni, randizni akar, talalkozni, kettesben lenni
"nem szexesen"???
Hát ammegmi?
azert a kamusztorid fonalat ne veszitsd el :D hiszem leirtad nem egyszer, hogy csak szexet is akarnal vele, mert legalabb megdugni akarjon mar valaki
ha kozel 1 ev utan odaig jutsz egy pasival, akivel napi szinten talalkozol, hogy szinte alig ismered, akkor keresni kene egy olyat, akivel 1 nap utan oda jutsz, hogy ismered
a kamusztorid szerint neked is mondogattak ketertelmu dolgokat, es megneztek a seggedet is. szexeltel barmelyikkel? :D
abban biztos lehetsz, hogy egy belevalo, vonzo felnott no es ferfi szexelget, kapcsolata vagy viszonya van, nemcsak csokit eszik :D
a sztorid szerint nem hotmindegy, hogy kivel szexelget? veled nem
szerintem attol, hogy valakinek van baratnoje, felesege, baratja, ferje, meg nem szunik meg letezni, es beszelget masokkal, mosolyog, viccelodik, kedves.
attol, hogy veled nem torodnek a korulotted levok, masoknak van elete.
amit te flortkent irtal le, az egyaltalan nem flort. azok atlag viccelodesek egy melohelyen.
Nem, persze, hogy nem ismered!
A mai ifjú hölgyek az Alkonyat on szocialzálódnak, onnan tanulják meg, hogy a férfiak (fiúk) feltétlenül imádják a LÁNYT, akivel csak házasságkötés után hálják el a nászt. Egy trópusi szigeten.
Én is olvastam. Kicsit hyerekes vagyok?!
Tényleg! :D
De régen volt :)
További ajánlott fórumok:
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Mit vennétek egy 28 éves férfinak ajándékba, aki májusban apa lesz?
- Egy férfi miért pirul el, ha beszél egy kolleganőjével? Mit jelenthet ez?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....