Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
ja ő is olyan mint a filmekben a csajszik amikor megkéri valaki a kezüket és azt mondják "Nekem ez így túl gyors lassítsunk egy kicsit".
Majd holnap reggel már lesz tudósítás!
Pörög nélküle is a fórum. Hétvégén amúgy se tud kukkolni...
Írta hogy neki itt túl gyors a tempó, vszeg most is ez a gond.
Szerintem a nyitott kapcsolatokra sincs felkészülve még a világ :)
Illetve a monogámia, talán csak a hozzám hasonló őrülteknel volna lehetséges, baromi nagy mázlival.
Na jó hogy mondod Daisyt hova tűnt? Vagy lehet hogy már az esküvőjét szervezi valakivel és nem ér rá?
Bocsi, igaz. Akkor felhozok egy kicsit kevésbé populáris nézetet. Amit lent írtam, csak akkor igaz ha ragaszkodunk a monogámia ideáljához. A valóságban viszont a monogámia mint modell megbukott. Ha ezt belátjuk innen lehet tovább lépni, de ez most messzire vezet :)
Hát én inkább azt látom hogy az emberek nagy része a végletekig ( mikor már az egészsége is megromlik emiatt a folyamatos és felesleges stressz miatt )ragaszkodik a rossz házasságához párkapcsolatához és munkahelyéhez is.Félnek lépni vagy váltani.
Hoxa: háát, ahhoz nem hasonlítható mint amikor van kire odafigyelni. Mármint tényleg odafigyelni, törődni.
Világ: Erre nagyon sokféle magyarázat lehetséges. Az emberek többségének szerintem az a baja, hogy kidobja az elromlott kapcsolatot, ahelyett hogy megpróbálná megjavítani. Megfelelően a modern gondolkodásnak, egymás alulértékelésének.
Dézi is játékfüggő szerintem, csak sajátos formában éli ki.
Lelki oldaláról elég a hoxás beszélgetés is, nem?
Tele van a világ magányos nőkkel és férfiakkal. Mi lehet az oka, hogy nem találnak egymásra?
Gondolkoztam, mi is okozhatja a vergődést. Közérthetően, szerintem leginkább a szerencsejáték függőséghez lehetne hasonlítani. Csak itt nem pénz a valutád, hanem a saját egód. Ha nem tudsz bízni abban hogy a másik nem fog bántani, akkor folyamatos stresszben vagy, és kialakul a játékszenvedély. Ami valóban mindenkinek káros. Félek is belekezdeni, mert tudom mi lesz a vége.
Hm. Rossz az aki rosszra gondol.
Amúgy szerinted véletlen a párhuzam a két dolog között? Ezek analógiák. Én most a lelki vonatkozásra gondoltam.
Húúú ne haragudj de ez így nagyon szexisre sikeredett: "támaszkodni akarnék a nőkre, hatalmas energiákat szabadítanak fel bennem, ami egyébként bennem maradna..." ajaj ez lassan kiskorúaknak már nem is olvasható.
Érdekes ez a szóhasználat. Én nem érzem azt hogy támaszkodni akarnék a nőkre. Inkább azt hogy hatalmas energiát szabadítanak fel belőlem, ami egyébként bennem maradna. Persze nyilván akkor is ez egy függőség azt értem.
A saját egyensúlyodat keresd meg, hogy ne egy nőre akarj támaszkodni, hanem az sugározzon rólad, hogy rendben vagy. A "vergődés" senkinek sem jó, főleg annak aki teszi.
Tudom, és próbálom megjátszani. De tudod a hazug embert...kutyát.
A kérdés az hogy hogyan változzam ilyenné. Változhatok-e ilyenné vagy maradjak önmagam.
Nem, az sem férfi. Valahol meg kell legyen az egyensúly.
Nem.
De értem a célzást. Haha :)
Nagyon vicces :)
Relative ahhoz képest aki már 6 emberen átment igen.
Csak végletekben tudsz gondolkodni?
De az illető foglalt. Ma már annak is van valakije akit én észre se veszek, csak nekem nem.
Csetlőbotló. Ne túlozzunk. :) De igen előfordult már hogy beégtem azzal, hogy nem nem tudtam valakiről hogy már régebb óta ott dolgozik. Mondjuk eléggé más részen.
Pontosan, magasról tojik az egészre. Az a férfi.
Te észreveszed a kis duci, szemüveges, csetlőbotló kolléganőt? Ja, dehogyis.
Volt itt egyszer egy pasi. Ő sem értette...
További ajánlott fórumok: