Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
az szamodra nem mond semmit, hogy nem sikerult egy normal beszelgetest sem osszehozni?
hidd el, minden no erzi egy pasin, ha bejon neki. es ha ez viszonzott, a legkisebb szot, megnyilvanulast lereagalja ugy, hogy abbol tovabb lehessen lepni. ha nem viszonzott, akkor marad udvarias kedves keretek kozott
Volt már sikertelen próbálkozás arra hogy feloldódjunk ha nem is randi keretében. Eddig nem sikerült komolyabb beszélgetést összehozni.
A korlátokat mindig le kell győzni valahogy nem?
Szerintem elsőre pont jó a kávé.
Nem kell bungee jumping, sem sikló ejtőernyő, sem gyilkosos társasjáték, sem kötetlen csevely a boncasztal felett...
Nem kell mindig valami extra ahhoz, hogy egy nőt "megfogj". Ha elmegy kávéra, akkor már meg van fogva.
onnan tudod, hogy ez nem olyan, mert ha olyan lenne, akkor mar reg felhotlenul beszelgetnetek es tullennetek jo par randin. fel sem merulne, hogy elhivd-e vagy mit mondjal neki, termeszetesen jonne
a szitu annyi, neked tetszik a csaj, de igazabol nem is ismered, a leirasodbol kiderul, egyaltalan nem vagy nala palya, es nem vagytok egy szinten.
rugozhatsz meg ragodhatsz meg ezen hosszu honapokig, nyilvan a csaj elobb-utobb talal valakit maganak, de lehet, hogy most is van neki. sajna nem te leszel az, akit talal. ezert kene ezt max. melohelyi flortkent vagy napi kis szinezokent venned, es ismerkednek olyan nokkel, akikkel van kozos hullamhossz
Egyébként nem mondtam hogy nem fogom elhívni, csak nem egy csésze kávéra.
Vslsmi jobbat ki kell találnom.
Igazad lehet.
Alapprobléma:
"Jó" ez így nekem. Nem akarom hogy megváltozzon.
Megoldás:
Rávezetem magam valahogy, hogy lehet más is.
Ez az alap probléma, ezen akarok változtatni.
Igen.
Szerintem felesleges személyeskedni.
MAF???? egy tetves egyszerű nyomoronc kérdést kéne feltenned! de neeeeeem, véletlenül se, inkább picomókus. édesjézusgyerele
ha érzi, hogy nyápic vagy, még arra se mondana igent, hogy beleléphetsz-e a lábnyomába, nemhogy kávé mozi vagy szex
boldog vagyok, hogy személyes egy ilyen balfact se ismerek
teged mi tart vissza attol, hogy elhivd egy moziba peldaul, ha joban vagytok amugy is, beszelgettek stb.
mert meg egy nyuszi is elhiv egy not, ha latja rajta, hogy kedveli, legfeljebb nemet mond, mert van mas programja vagy fickoja
mert szerintem az lehet, hogy erzed, hiaba kedves, nem vagy palya nala, es inkabb probalkozol magadban messzirol, annak nincs tetje, elhitetve magaddal, hogy van eselyed
Rég szóltam így oda neki csak úgy.
Kicsit durván látszott rajtam hogy nehezen jött ki a hang a torkomon:
Érdekes ilyenkor látni ahogy a rémület átcsillan az ő szemén is. De hát állítólag saját magát látja az ember a másik szemében. :)
Jóvanaz.
Inkább csináld, amit a csajok is mondtak lejjebb! Hívd el valahová. Munka után egy jegeskávé elég jól hangzik.
Főleg mivel még ő írta neked, hogy nincs kivel elmennie nemtudomhova.
Szerintem ez enyhe felhívás keringőre.
Ha neg visszautasít, akkor valószínűleg az van, amit szintén lentwbb írtak : ha barát-státuszon vagy, akkor harangoztak.
Szerintem pénteki nap legjobb elhívni valakit, mert utána hétvége, van idő plusz találkozni, vagy megemészteni a gáz randit.
Hajrá!
bocsika, nagyon lazás vagyok ma:
Halucináltam, de kajakra. Aztán mire megfejtette az agyam amit látok, már késő volt, mert kimondtam.
Úristen ma de f*szságot csináltam. Megjegyeztem hogy ki van öltözve, közben épp hogy lazább ruha volt rajta a szokásosnál.
A perifériás látásommal haluztam, és még be is vallottam.
Na, ez nagyon Dézi-s történet vót.
Fuu, kicsit belefáradtam abba hogy végletekben gondolkodjam. Nem szabadna így gondolni erre, mert ez eleve egy vesztes helyzet. Hiszen számtalan lehetőség van nyitva. Nem az a fontos hogy melyik jön össze, hanem hogy én megváltozzam. Ma megyek az első pszichológus megbeszélésre, úgyhogy próbálok kicsit lazulni, meg magamra fókuszálni.
Ez csak rövid távon, hogy idegileg ne legyek ilyen labilis.
További ajánlott fórumok:
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Mit vennétek egy 28 éves férfinak ajándékba, aki májusban apa lesz?
- Egy férfi miért pirul el, ha beszél egy kolleganőjével? Mit jelenthet ez?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....