Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? fórum

Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)

812. massalhangzo (válaszként erre: 809. - Csikil4ny)
2016. nov. 13. 14:47

dehogy, csomo olyan pasi van, aki folyamatosan beprobalkozik nehany nonel, hatha az egyszer igent mond :D rengetegen vannak, akiknek ritkan jon ossze egy randi, plane kapcsolat, mit veszit azzal, ha idonkent megkerdezi. foleg akkor, ha valaki nem elutasitja, hanem azt mondja, most eppen nem er ra

biztos vagyok abban, hogy ez nem szivatas, de valoszinuleg nem is szivbol jovo igazi erdeklodes. ami nem feltetlen baj, hiszen randizgatassal ismeri meg ket ember egymast, egy sima vonzodas is eleg ahhoz, hogy alakuljon valami, ha megismerve passzolnak

811. csikil4ny (válaszként erre: 810. - Ms_Daisy)
2016. nov. 13. 14:38
Amelyik aztan megsem ment, az a komolyabb?
2016. nov. 13. 14:27
Két teljesen más tipúsú pasiról van szó. Aki igérte hogy meglátogat ő komolyabb fajta ez a másik csibész.
809. csikil4ny (válaszként erre: 808. - Massalhangzo)
2016. nov. 13. 14:02

Ezt nem hiszem. Ha valaki tobbszor azzal megy, hogy mikor fog raerni, akkor vagy annyira hulye, hogy nem veszi a lapot, vagy -jelen esetben inkabb - ugratja.... Majd kiderul a reakciojabol.

Nemreg is volt tema, hogy valaki tobbszor felultette, hogy munka utan varja, aztan megsem.

808. massalhangzo (válaszként erre: 806. - Csikil4ny)
2016. nov. 13. 13:48

szerintem ez nem jo taktika. mert ha valaki randira hivja, es azt mondja, most nem er ra, az azt jelenti, hogy maskor talan raer. ezert probalkozik az illeto, nem szivatasbol

azt kell mondani, hogy bocs, de massa randizok. akkor nem erzi ugy, hogy nyitva a lehetoseg

807. Ms_Daisy (válaszként erre: 806. - Csikil4ny)
2016. nov. 13. 13:44
Úgy lesz.
806. csikil4ny (válaszként erre: 805. - Ms_Daisy)
2016. nov. 13. 12:14
Ugrat, mert latja, hogy zavarbajossz. Legkozelebb, mondd neki, hogy indulhattok. (Persze te ne vedd komolyan)
2016. nov. 13. 12:11
Azt válaszolom neki mindig hogy nem érek rá meg egész hétre be vagyok táblázva és mikor megkérdi hogy és jövöhéten? Akkor is be vagyok azt mondom.
804. csikil4ny (válaszként erre: 803. - Ms_Daisy)
2016. nov. 13. 11:27
Hogy hivjon meg maskepp? Nem, ez nem tapados szoveg, valoszinu azert nem tetszik neked a dolog, mert erzed, hogy szivat. Nem szep tole, nagyon meglepodne, ha egyszer azt mondanad, hogy rendben. :)
803. Ms_Daisy (válaszként erre: 802. - Unom)
2016. nov. 13. 11:19
Nem ennyire heves szavakkal mert mindig megkérdezi hogy akkor holnap egy mozi vagy pizza? Mindig nagyon tapadós dolgokat mondd.
802. unom (válaszként erre: 801. - Ms_Daisy)
2016. nov. 13. 08:08
Hogyan kellene közelednie?
801. Ms_Daisy (válaszként erre: 800. - Csikil4ny)
2016. nov. 13. 07:26
Túl rámenős.
800. csikil4ny (válaszként erre: 797. - Ms_Daisy)
2016. nov. 12. 22:23
Ezt nem ertem. Mit kellene mashogy mondjon?
799. Ms_Daisy (válaszként erre: 798. - Vacsa)
2016. nov. 12. 21:09
Normális közeledést szeretnék nem azt hogy letapossanak.
798. vacsa (válaszként erre: 797. - Ms_Daisy)
2016. nov. 12. 20:12
Mit szeretnél hogy udvaroljanak?
2016. nov. 12. 20:03
Az ismerkedésről meg az a véleményem hogy az sem mindegy hogy a pasi mit akar! Ismerek olyat aki csapja a szelet ha találkozunk mindig mondogatja hogy csinos vagyok meg menjünk el randizi mikor vagyok szabad, szeretne velem találkozni. De az aki ilyen tapadósan mondja a dumát az nem akar semmit már megtanultam.
796. csikil4ny (válaszként erre: 795. - Ms_Daisy)
2016. nov. 12. 19:25
Te magad írtad le, hogy ellentmondás van a két dologban, tehát vagy az egyik, vagy a másik feltevés téves, egyszerre mindkettő nem lehet igaz.
795. Ms_Daisy (válaszként erre: 794. - Csikil4ny)
2016. nov. 12. 19:13
De hogy nem! Én ezeket így értelmeztem amiket írtatok.
794. csikil4ny (válaszként erre: 793. - Ms_Daisy)
2016. nov. 12. 18:53
Senki nem irt ilyesmit!
2016. nov. 12. 18:45
Azt írjátok hogy aki pszichológus meg pszichiáter az nem dilidoki és nem bolondok járnak hozzájuk ehhez képest bolondnak meg fogyatékosnak írtok le engem.
792. massalhangzo (válaszként erre: 791. - Csikil4ny)
2016. nov. 12. 17:13

ez sajna minden szakmara igaz, barki el tudja vegezni a tanulmanyokat, de attol meg nem feltetlen valik jo szakember belole

sajnalom ezt a csajt, ha nem troll (ha troll, akkor plane, hogy erre kenyszerul), mert lathatoan nincs senki bizalmasa, akivel megbeszelne a dolgait. a sajat szuk kis vilagaban el, ami eleg behatarolt es tele lehet szorongassal. tulajdonkeppen mar az is jo, hogy egy forumban irkal, csak felesleges, annyira nem jon le neki, amiket irnak vagy tanacsolnak

791. csikil4ny (válaszként erre: 790. - Massalhangzo)
2016. nov. 12. 17:10

Ebben is egyetértünk! :)

Én csak arról szoktam beszélni amire valamilyen szinten van rálátásom, így ismételten a román oktatásról tudom, hogy aki sík hülye az is elvégzi a pszichológia egyetemet. Nincs egy alkalmassági vizsga, tucatjával végeznek a pszichológusok. Sőt, most figyeltem meg, hogy gombamód szaporodnak a környékünkön a pszichológia egyetemet végzett másoddiplomások, akik úgy akarják önmagukat meggyógyítani, hogy lediplomáznak...

Bárkinek akadhat olyan problémája az életben, hogy egy adott ponton nem tudja, hogy merre tovább. Jó esetben ott van az ember párja, legjobb barátnője, akivel kitárgyalhatja a problémát és meg is van a válasz, de vannak, akiknek se megfelelő társuk, se barátnőjük nincs.

Igen, elsősorban arra van szükség, hogy a pszichológusok ne dolgozzanak saját maguk ellen (meg ők maguk álljanak két lábbal a földön).

790. massalhangzo (válaszként erre: 788. - Csikil4ny)
2016. nov. 12. 16:56

ezt ne vedd magadra, altalanossagban irom, de azert en ezt a vegzettseget sokkal nagyobb, tobb tudashoz, tapasztalathoz, tanulmanyokhoz kotnem, plusz eleve a ratermett szemelyisegeket szurnem szigorabban

valoszinuleg az emberek sem odzkodnanak annyira a pszichologustol, ha az orvosok nemcsak a testet gyogyitanak, es legalabb annyit kuldenek az embereket pszichohoz, mint gyogyszertarba :D sok betegseghez alapbol annyi szorongas, felelem jar, hogy az is siman mehetne a gyogyszerek melle, marmint pszichologus

ez a csaj is megtehetne, tb-alapon is kifoghat jo szakembert, ha szerencses, legalabb valamit kezdene magaval, valakinek elmondhatna a problemait, aki elterelgeti

789. unom (válaszként erre: 788. - Csikil4ny)
2016. nov. 12. 16:53
Nem káromkodás, csak kétséges a haszna a tapasztalatok szerint.
788. csikil4ny (válaszként erre: 787. - Massalhangzo)
2016. nov. 12. 16:50

Tudom, de nem veszem magamra. Szerencsére nem nálad vizsgáztam/vizsgázok pszichológiából sem. :)

Igen, ehhez viszont mentalitásváltásra van szükség. Már az is elég érdekes, hogy ha valaki leírja a pszichológus szót káromkodásszámba megy, közben meg virágzik a kineziológia, ezotéria és a kitudjamégmilyenmarhaságok irányzata....

787. massalhangzo (válaszként erre: 785. - Csikil4ny)
2016. nov. 12. 16:43

tudod, hogy nem a hoxazashoz irtam :D

sok szar orvos van, a legtobb pszichiater csak felirja a gyogyszert, ne kelljen foglalkozni, sok idot raszanni egy-egy betegre. meg mernem kockaztatni, a legtobbszor az sem deritik ki, mi az igazi gond, csak felirjak a tunetgyogyszert

ahhoz, hogy valaki (ne divatbol) pszichologushoz vagy pszichiaterhez forduljon onkent, eleg okosnak es intelligensnek kell lennie, hogy felismerje, olyan merteku a baj, amit nem tud kezelni a mindennapokban. ez pedig sok emberre nem jellemzo, eleve odzkodnak attol, hogy "dilidokihoz" menjenek, mert ez van a koztudatban

ennel a csajnal, ha valos szemelyiseg, nem most alakult a problema, hanem igy nott fel, es ha senki nem vette a faradtsagot, hogy dokihoz vigye, o nem is erti, mi lehet a problema. minden hozzaszolasa is errol szol :D

786. csikil4ny (válaszként erre: 784. - Massalhangzo)
2016. nov. 12. 16:25

Na látod, ebben maximálisan egyetértünk!

Nem tudom, hogy nálatok mennyiben más a protokoll, nálunk viszont a pszichiáter sok esetben csak felírja a gyógyszert és pszichoterápiára nem kerül sor. A kettő együtt tud hatékony lenni, a gyógyszer egymagában nem elég....

785. csikil4ny (válaszként erre: 783. - Massalhangzo)
2016. nov. 12. 16:22

:D Milyen ismeretek kellenének nekem a hoxázáshoz? :)

Küldhetjük pszichiáterhez, neurológushoz, pszichológushoz, akár genetikushoz is. Úgy sem fog elmenni és nem is neki kellett volna elinduljon egyedül, hanem a szülei nem léptek időben. Mert "szégyen" az ilyen problémával elindulni, mintha az nem lenne látványos, hogy nem tud emberi kapcsolatokat értelmezni.

784. massalhangzo (válaszként erre: 782. - Unom)
2016. nov. 12. 16:16

en sem hallottam meg egy emberrol sem, hogy neki a pszichologus segitett volna, es valoban kigyogyult volna az adott betegsegbol, helyzetbol, problemabol

arrol igen, hogy pszichiater gyogyszeres es pszichoterapiaval kihuzott valakit a godorbol, nem is egyet. mindezt ugy irom, hogy elegge gyogyszerellenes vagyok, ha nem muszaj, akkor ne :D

a pszichologus annak jo, akinek (meg) nincs akkora problemaja, valsaga, ami miatt ne tudna onmagatol is helyrejonni, iranyt mutat neki, kidumalja magat, megerositest kap, es mehet tovabb. de az nem igazi padlo vagy olyan merteku baj

783. massalhangzo (válaszként erre: 779. - Csikil4ny)
2016. nov. 12. 16:12

nezd, nem akarok ebbe annyira belemerulni, mert nem a forum temaja :D csak mindig ezzel dobalozol, es igazabol valos ismeretek nelkul. gyakran mas genetikai betegseg, rendellenesseg hozza magaval a szellemi elmaradottsagot. az is egy dolog, hogy bizonyos esetekben gyogyszeresen kezelheto, de maga az allapot is speci ellatast, nevelest igenyel. egy pszichologus nem fog diagnosztizalni ilyesmit, az max. tunetek alapjan javasol vizsgalatokat, ahol a megfelelo szakorvos diagnosztizal es terapiat javasol

ennel a csajnal nem is a pasiugyek, hanem amiket kerdez, nem ert emberekkel, helyzetekkel kapcsolatban ultragaz. meg csak nem is ebben a forumban, mert itt olyan, mint egy gep, ugyanazt a gombot nyomogatja :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook