Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
A másikkal turbékoltak mindig ezzel csak odabeszél hülyeségeket.
Szerintem általában az emberek nem munkahelyen választanak partnert, a legtöbb okul más kollégák hülyeségéből :)
Abból, hogy munkaidőben nem turbékolnak, ne vonj le semmilyen következtetést.
De a kollégáddal hentereg.
Kideritettem hogy a csajnak nincs pasija.
Mostmár elvergődünk valahogy az 1500-ig.
Ez amiket leirok nem mind a nyolc órában történik hanem egy egy szünetben vagy munka előtt.
Roppant izgalmas az életed...
Nekem mar az is megfordult a fejemben, hogy Daisy esetleg...hogy is mondjam, talan hallucinal vagy teveszmei vannak.
Lehet ez nem is munkahely, hanem a "vigyorgo".
Amugy milyen melohelyen ernek ra ennyire a kollegak egymassal foglalkozni?
A tiedet inkább alulírja :D
A súlyról meg az hogy akkor ha nem vagyunk az ideáljai mert nem vagyunk eléggé vékonyak akkor attól még később tetszhetünk neki? Az alakot felül irhatja a személyiség.
Én magamból kiindulva nekem változó hogy kinek hogy köszönök. Ezért tűnt fel a külömbség.
Hasonló sztori, 11 éves koromban. :D
Nosztalgiázni jó ez a topic :)
Nekem a 8. osztályban írt naplóm ugrott be az előbb :)
ugyanez a téma: mellém ült a szünetben, köszönt, elment az utcánkban, láttam a közértben... :)))
A gimnázium első évei jutnak eszembe. Akkor volt téma, hogy a kiszemelt fiú köszönt, és kinek hogyan köszönt még, és miért.
Neki az o variacioja a normalis, mi mindannyian tevedunk.
Valami zavar van a fejében, ez egészen biztos.
Csak nem hajlandó beszélni róla.
A 4 eves lanyom is kijelentette, hogy o Zsoltihoz megy felesegul. De o meg fejlodik.
Eleg nehez megerteni 1447 hsz utan is egyeseknek.
Nem érdekled ezt a pasast.
Fogadd el.
Most reggel mikor összefutottunk köszönt nekem hogy szia jó reggelt. A csajt mikor meglátta neki meg már messziről odakiabállt szinte hogy szerbusz .... és mosolygott rá. Hát ez sem tetszett nekem.
Igen de azt vettem észre a férfiaknak vannak alapvető típusaik. Van akinek csak és kizárólag szőke hajú barátnőjei voltak van akinek csak alacsonyak van akinek csak hosszú hajúak. És ha kijelentette hogy neki azért nem tetszem mert nem vagyok elég vékony akkor ez szerintem nagyon fontos neki.
Lehetsz Te bármilyen vékony, ha egyáltalán nem érdekli a személyiséged a férfit.
A nők is szoktak beszélgetni gy férfikról: egyiknek Alain Delon tetszik, a másiknak Charles Bronson, a harmadiknak George Clooney. AZtán mégis hozzámennek Kovács Bélához és boldogan élnek vele.
Úgy volt a történet hogy az összeköttetőm beszélgetett a pasival és a nők jöttek szóba. És mondta a pasi hogy neki a nagyon vékony nők tetszenek és eddig csak olyanokkal járt. És ebből gondolom hogy akkor én sem tetszem neki meg a másik sem. És ki sem emelt minket hogy de azért mi tetszenénk neki vagy a másik csajt sem emelte ki. Hanem egy hostesst mondott hogy ő például nagyon tetszik neki de őrá pontosan illik a nagyon vékonyság.
További ajánlott fórumok: