Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
De azért "feltűnő" lehetsz...
Én mindig is úgy gondoltam, a csokis csajjal nem komoly a dolog.Ismét az én ismerősöm tudom példának felhozni.Vicceskedik sokmindenkivel, akik kombinálnak, hihetik, hogy ennél több is van azzal, akivel jóban van. Pedig csak jól érzi magát,és a másik is,pl.én is, ez kicsit feldobja az ember napját, de ennyi. Talán ezt is mondtam már.De ő egyedül él, bár ez itt most lényegtelen.
A "barátnőjével" ez se veled se nélküled kapcsolatnak látszik,akkor itt esélyed sincs.(Max két összeveszésük közt egy-két vígasz menetre.)De ne aggódj, nem csak neked, másnak sincs esélye.
Én folyton a csokis csajra gyanakodtam és közben meg a másikkal jött össze ez megdöbbentő nekem. De lehet csélcsap és a csokisnak csapta a szelet de közben meg a barátnőjének is.
Elismerésem azoknak akiknek még van türelme ide írogatni!
Mert meg akarja vesztegetni. Vagy a hallgatását megvásárolni. Vagy aggódik, ha ránézel, úgy elsápadsz, nehogy leessen a cukrod.
Nem kémkedtem. A reggel történt esetnél pont ott voltam ott álltam 1 méterrel odébb. A másiknál meg hogy szerintem a volt nőjével van újra együtt pont mentem el mellette mikor olyat mondott valakinek amiből ezt szűrtem le.
jobb lenne, ha inkabb csokit ennel, mintsem ilyen agybeteg modon kemkedj folyton
De nekem ez olyan fura helyzet. Reggel még úgy tűnt a másik csajt tűnteti ki a figyelmével és közben meg a volt barátnőjével járnak?
Hátha ad egy kis boldogság hormont?
es akkor most mit csinalsz, veszel magadnak csokit? :D
Képzeljétek szerintem a pasi és a volt barátnője újra együtt vannak. Hallottam ma egy beszélgetést amiből azt szűrtem le meg néhány napja 1-2 jelet. Már harmadszorra kezdik újra.
Ma reggel mikor mentem be a munkahelyre megálltam a kapuban. Akinek a csokit adta csaj,ő is ott volt egy kolléganővel de én odébb álltam egyedül. Köszönt nekem mosolyogva hogy szia. A másikoknak meg a csajra külön ránézve mosolyogva hogy szia jó reggelt. De olyan megigézően fura mosollyal meg hangsúllyal.
Igen ismerem.
Azt gondolhatta hogy rá akaszkodtam a fiúra azért mondd ilyeneket.
Senkim az a nő. De jóba vannak régen együtt kajáltak.
Én egyenlőre nem tudok elköltözni meg nincs is kível hova.
Mert nincs önbizalmad.Vagy nagyon kevés.
Kellő önbizalom kell ahhoz, hogy elhidd, hogy meggyőződj róla mi a szitu. Hogy elviseld azt is, ha csak poénkodott.
Ha kiderülne, hogy így van, csak viccelt, akkor én mosolyogva vállat vonnék, hogy "én is csak vicceltem!" De utána tudnám hányadán állunk.Még ha nem is esne jól, de tudnám.
1.Ismered azt a nőt?
2. Szted mit gondolt rólad?
3. És akkor mi van?
Meg KELL neki felelned?
Valakid ő?
Az a fontos, amit Te gondolsz magadról!!!
És hogy ez pozitív gondolat legyen.Nos?
Hajrá Daisy
Igen, ez is ismerős. Voltam én is ilyen.Tudatosan tudsz dolgozni rajta.
Valami miatt vagy ilyen. Elégedetlen magaddal, mert pl.el vagy nyomva.
Én addig voltam ilyen míg el nem kerültem otthonról, a szülői házból. Sok munkám van abban, hogy kialakult egy egészséges önbizalmam, hogy talpraesettebb és nyitottabb lettem. Hogy tudjak "felemelt fejjel" közlekedni.Ezért látom a különbséget.
Nem érzek félelmet de inkább azt nem tudom elhinni hogy ő valóban el akarna hívni valahova. És nem csak viccelt. Poénkodott.
Kellemetlenül éreztem magam akkor ott ahogy az a nő rám nézett. Arra gondoltam vajon mit gondol rólam.
Közben meg mindenki magából indul ki :D
Ja, pedig mennyit tudnak kombinálni!!! :-)))
Igen komolyan korulirta,h igyatok egyet es gondolom kozben beszelgettek is.Vagy esetleg ettől félsz? Elmenni egy randira..? Úgy érzem vagysz rá de félsz is tőle.
Az a fontos ami neked jó. Mérlegelj.
Az igaz lehet hogy ha ilyeneket mondd hogy koccinthatnánk meg amiket régebben mondott azok a valós gondolatai lehetnek poénosan hátulról tálalva? De komolyan gondolja csak körül írva?
Ez az hogy engem érdekel. Mikor ő a múltkor mondta hogy koccinthatnánk vagy mi akkor is ott volt egy kolléganő aki odanézett a pasira elég szúrósan aztán meg rám. Szinte bűnösnek éreztem magam hogy beszélgetek vele.
Nekem nem okoz gondot a poenkodos,csipkelodos formam hozni mert alapbol ilyen vagyok.Én örülök ha partnerre lelek és az h körülöttünk lévők mit gondolnak,kombinalnak pont nem érdekel.
Sokszor nem úgy jön ki a lépés meg szinte mindig van körülötte valaki vagy én nem vagyok egyedül. És ha más is van vele nem merek neki mondani semmit. Engem zavar hogy a kolléganők hallják hogy mondok neki valamit. Ti flörtöltök úgy valakivel ha közben vannak ott mások is?
További ajánlott fórumok: