Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek? (beszélgetés)
Áááá!!
Mehetünk aludni.
3000 :)
:) :) :) :)
mert te ezt komolyan veszed? :D :D
ha csak abbol indulunk ki, hogy egy dezifele karakter mit tehet, hat semmit. egy szellemi fogyatekos nore nem fog rakattani egy pasi sem, aki nem hot egyszeru fazon, vagy szinten szellemi fogyatekos. meg ha egy baromi szexi dogos bombazo lenne, talan meg akarnak huzni paran, de a normalabbja meg azt sem
ha egy no ovis szinten viszonyul a ferfiakhoz, semmifele noiesseget nem fognak benne latni, nem fogjak nokent kezelni, max. udvarias ertelemben. gondolhat barmennyit a cicijere, vagy akar ki is dobhatja, egy ovis lesz a szemukben kidobott cicikkel :D
Szóval látta rajtad az örömöt,hogy találkoztál vele.
Legközelebb is hozd ezt a formádat.
"Lehet, hogy üres a tekinteted, búskomor vagy, flegma arcot vágsz, vagy erőltetett a mosolyod"
Ezeket is te írtad, és így azért jobban hangzik, fel is sorolod, hogy mik lehetnek esetleg a gondok. Így azért jobb volt.
De nem fogunk ezen összeveszni.
(És sohasem mondtam, hogy én tökéletes vagyok, és én adom itt a legjobb tanácsokat, meg ötleteket. Viszont kell némi humor az Élethez. :-) )
Bocsi,de muszáj mindig odavetned egy-egy apró degradáló megjegyzést?
(most épp: az "arckifejezésed talán ronda").
Így nehéz Daisyben pozitívabb, nyitottabb hozzáállást építeni. Egy-egy ilyen "beszólás" egy full magabiztos nőnek sem esne jól.
Most így belegondolva...Azért a "sima" szemezés, szemkontaktus sem elhanyagolható...Nagyon tud hatni egy nő (sztem) ha ezt beveti.
(A szem a lélek tükre...nekem legalábbis be szokott jönni.)
Nekem van jó beszélőkém...Ez jó! :-)
Igen, be kell várni a kollégát!!! :-)))
De én nem kinevetlek, tényleg kíváncsi vagyok, hogy működik-e?
További ajánlott fórumok:
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Átváltoztatunk! - Új ruha, új frizura, smink ajándékba!
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Mit vennétek egy 28 éves férfinak ajándékba, aki májusban apa lesz?
- Egy férfi miért pirul el, ha beszél egy kolleganőjével? Mit jelenthet ez?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....