MIben hiszel? Indokold meg hogy miért! (beszélgetés)
Na mi van???
Monológot nyomjak!
Kihaltatok?
Különben meg hiába hadonásznak az állítólagos hitetlenek, ők is hisznek valamiben.
Csak kicsit átformálják gondolataikat, mert olyan snassz azt mondani hiszek(az a tudatlanoknak való), inkább azt mondják, tudom, van rá bizonyíték, igazolható stb...
"Én megengedem magamnak azt a luxust, hogy amiben nem hiszek, és az ellenkezőjét sem tudom "
Helyesbítek: amit nem ismerek
Van amikor az is elég hitet ad, ha biztosan tudjuk miben nem hiszünk.
Ha sarkítani akarom, akkor azt mondom nem hiszek Szabadgondolkodóban.
D akar a fene kötekedni vele, csak ez a hiszem ha látom és ha bizonyítható című játék nekem kevés.
Csak gondoljunk bele, ha minden igazolható, megfogható lenne, akkor egyáltalán létezne a szó: hit?
Én megengedem magamnak azt a luxust, hogy amiben nem hiszek, és az ellenkezőjét sem tudom bizonyítani, azt fenntartásokkal, de elfogadom, hiszek benne.
De az mindenkinek szíve joga, mi fér bele a kényelmi zónájába.
Közben meg bort iszik és vizet prédikál.
Én meg folyamatosan elvesztem a klavit.
Sziasztok!
Erre azt tudom mondani, hogy én úgy veszítettem el a legjobb barátnőmet, hogy folymatosa a fejemhez vágta, hogy ő persze hisz, én meg gané vagyok, mert hitetlen, és ettől ő jóval különb és jobb ember nálam. Vetítve: szült 4 gyereket, mert nem védekezhet a hite szerint, a férje már ki volt bukva a véletlenek miatt, meg nem vágyott nagy családra, elrángatta ab bizottság elé, de végül a csaj mégis meggondolta magát, és 1 hónapra rá, már a helyi falutévében tündököltek, a k.......s gyarapodó szent család karcsonyi ünnepi készülédes címmel.
Na ilyenektől fordul ki a gyomrom. Nem attól, hogy vki miben, vagy kiben hisz, hanem a hitével, vagy a hitetlenségével többnek hiszi a másiknál magát és folyamatosan hangot is ad ennek, sőt mi több, konfrontálja.
most megyek
puszi
hát igen
megyek is
na pusza
Hát az olyan barát,aki ez miatt elhagy az be is kaphatja!
Nem is ezért kell csöndben maradni,hanem mert lassan sittre vágnak,ha elmondod a véleményed.
De eljön még a mi időnk:)!!!
Még nem derítettem ki, de tudományosan megkutatom az ügyet!
Na leléptem, elmélkedjetek!
Zsivike! Má megin a juhokat tereled??
viccet félretéve
én úgy érzem, hogy fölvállalom
de ez bennem van, és ha kiabálok attól nem fognak megérteni
így csöndben magamban
vannak nagyon jó barátaim akiket nem szeretnék elveszíteni, mert másban hisznek
ja,ja, értem?
Nem értem?
Figyu, vállald föl amiben hiszel, mert télleg szempillarákot kapsz. Nahát!
Attól, hogy én egy hitetlen dög vagyok, tiszteletben tartom, ha más nem így gondolja.
Egyébként meg drága "Szabinkkal" nem ajánlatis próbálkozni, mert sólymi fórumtársunk is mindig ragadozik ellene, azt elfelejti, hogy sünnel van dolga, itt is megpróbál hozzáférni, meg ott is, de nem sikerül kicsomagolni, ráadásul meg még kap 1-2 tüskét is a nonójába.
Értem?
helló:)
tudom, hogy tudod:)
hihihihiihhi