Mi van, ha az ex folyton közbeszól? (beszélgetés)
Nem izgatom magam, mert tudom, hogy a párom engem szeret, de idegesít. Fogja már fel végre ez a hígagyú liba, hogy vége van és már más tölti be az ő helyét.
Ezt jó ötletnek tartom, mert így legalább a párod is teljes mértékben képben volt a dolgokkal kapcsolatban. Tetszik ez az őszinteség.
Írt már neki a párom is többször is, beszélt is vele, de egyszerűen nem használ neki. Mondtam a páromnak, hogy majd én beszélek vele, vagy írok neki, de mondta,hogy felesleges, mert ha látja, hogy idegesít mégjobban csinálni fogja. Valószínűleg ez a célja, hogy engem idegesítsen!
... és te mit szólnál, ha melletted ül a még új párod, és közben folyamatosan hívogat az ex... és sms-eket küldd... hogy imád, és csak téged akar... ?
Lehet, hogy Te okosabban intézted volna el, én viszont elértem azt, hogy kilépett az életünkből. :o)
ez nekem-már megbocsáss-de kicsit/nagyon ovis szint.
Mint pl: megmondlak az apukámnak c.
... az én exem is nekem írogatott... éppen azért írtam neki, hogy mindent további megkeresését a páromnak továbbítom. :o))
... ezt a párodnak kellene lerendezni, ha őt nem zavarja, akkor is... a rád való tekintettel. :o)
"szeretném, ha tudnád, hogy minden további megkeresésedet, üzenetedet, sms-edet stb. olvasatlanul a páromnak továbbítom. Üdv."
én idáig sem alacsonyodok, hanem egyszerűen törlöm, hisz kukába való.
"Még tanácsot adsz neki abban, hogy mit kéne jobban csinálnia?"
a párommal már semmit, mert nem tud-ezt a játékot elvesztette-ha a feje tetejére áll akkor is.
"De én ha személyesen találkoznék vele tuti szétverném a pofáját, nem hogy beszélgessek vele!!!"
nem alacsonyodok le a szintjére.
"hogy milyen béna barátnő volt. "
Én ilyet nem mondok-de bennem emberére akadt.Elég nagy falat voltam neki, a gépezetében meg az a bizonyos homokszem.
... no és milyen oldalakat nézegetsz... persze teeeljesen véletlenül, hogy az ex írásaiba botlasz? ;o)
Nálunk is belépett az ex mindkét részről... a következőket írtuk a kb. 3. sms-re, (az első kettőnél még megpróbáltuk normálisan elrendezni).
A köv. volt: "szeretném, ha tudnád, hogy minden további megkeresésedet, üzenetedet, sms-edet stb. olvasatlanul a páromnak továbbítom. Üdv." Mh. mindegyik abbahagyta az üzengetést. :o))
nálunk még mindig nem jött rá, ezért megsajnáltam és mától szép finoman nőiesen rámutatok arra, hogy hol hibázott.
A lapjaimat mindig akkor terítem-mikor számomra elérkezett az idő-sem előbb, sem később.
Dehogy nem, csak akarni kell.
Ő azt hiszi, hogy téged és a kapcsolatodat ezekkel a pitiáner játékokkal rombolja-addig te pedig, ponttosan felépíted az ellenkezőjét.Mire ráébred-addigra késő lesz.
Ha nem teszi az az ő baja, ne foglalkozz vele-szót sem érdemel.
A szeretet ereje legyőzi.Te pedig éld az életedet szépen és békésen.
En nél -ennél
amitt-amit
En nél még cifrábbak voltak, mint amitt te irsz.
az ilyet a szeretet erejével lehet legyőzni.Mással esélyed sincs.
Szia!
Már van egy csomó ilyen fórum, ott biztos találsz véleményeket.
Nálunk ez 8 évig tartott, de nagyon durva formában ment a zaklatás. Minden , amit el tudsz képzelni, de még olyan dolgai is voltak, ami senkinek eszébe nem jutna!
Egy nagy halom szerencsével lett vége a dolognak, az épp aktuális barátnője teherbe esett. De Ő még mindíg küldözgette az smseket. Közöltem vele, még egy smst küld, kapásból küldöm vissza a jelenlegi párjának. Azóta nem írt, nem zaklatott.
További ajánlott fórumok:
- Miért piszkáljuk folyton egymást?
- A nők miért csak magukra gondolnak folyton?
- A párom folyton azzal vádol, hogy én az utolsó bőrt is le akarom húzni róla...
- Ha a barátnőd folyton rossz helyzetbe hoz...és Te vagy a rossz
- Miért elfogadott tény, hogy az óvodában a gyerekek folyton betegek?Nem lehetne ellene tenni?
- Amikor majdnem minden oké, a sors mindig közbeszól. Miért?