Mi porosodik a sarokban, avagy ez nagyon kellett, de minek? (beszélgetés)
Lenne mit felajánlanom...a férjem is tudna mesélni! Bár a szoba bringát, ami annyira, de annyira kellett, négy évig állt a kupi szobában, de most hallottam egy tuti tippet a fogyásra bringával. Előbb kipróbálom.
Igen, csinálhatnánk egy csere-bera fórumot...
:)))) még semmit nem ígérhetek, mert mindig visszacuccolom, hogy ááááá, várjunk vele még egy kicsit !
Ha elkap a harctéri, összerakom a listát és jöhettek turizni:)
Vagy elcseréljük egyéb, rendkívül hasznos dologra?
sziasztok! nalunk itt ez pontosan igy szokas, marmint kitenni a hazele. :-)
vagy az ember elad mindent az ebayen.(pl. en is) mar ha kell valakinek. otthon is van ilyesmi nem? talan a Vatera a neve ha jol tudom...
Úr Istenem! Milyen igaz amit mondasz. Így vagyok én is, de nem merem bevallani magamnak sem. Néha úgy útálom saját magamat. Segítsünk egymáson, de hogyan?
Évi
Elhiszem.:)))Én ikább koplalok és úgy majd leadok valamit. Elég volt egyszer ilyen fogyókúrával foglalkozni és tartott 36 évig.:)))))
Római tálat csak 1x használtam 10 év alatt.
Szerintem a lepedőt nem feszítenéd ki már el is kapkodtak mindent.
háááát lehet hülyén hangzik de meguntam.....és csak nagyon ritkán jutott eszembe viszont sok helyet foglalt el...
Írd meg miket akarsz kitenni+a címet. Ha izgis, akkor megyek :o)))
Minden tavaszi lomtalanításkor elhatározom, hogy kipakolom a fölösleges cuccokat a ház elé, ráfestem egy lepedőre, hogy "Szabadon elvihető", de tartok tőle, hogy megbüntet a Közterületfelügyelet, annyi vackot ki tudnék tenni. Na meg nem is vitt még rá a lélek.
Az olajsütő sem igazán vált be, nem szeretem.
A húsdaráló is elég gyenge, pedig erre szükség van.
Én 4 kártyagyűjtős (pénzt ablakon kidobálós) marhaságba mentem bele. Vagy azért, mert nekem kellett olyan nagyon vagy a gyerek nyúzott érte. Ezekből egy van, amit nagy ritkán használok a többit egyáltalán nem.
Előbb-utóbb majd mindnél abbahagytam a gyűjtést, mert időközben rájöttem, hogy csak a pénzem szórom, mert interneten már mindennek utánna tudok nézni.
jajj el sem merem árulni....fogyókúrám hevében összegyűjtöttem egy jó kis drága futópadra....fél év után kinn porosodik a garázsban.....bele sem merek gondolni:(((((
Az infrás masszírozónak én csak az infráját használom, fülfájásra. Masszírozni túró.
Én inkább olyasmire gondoltam, ami nagyon drága szerkentyű és akár egy évig is vártál rá, hogy a tiéd legyen, de nagyot csalódtál benne.
Én pont ma menesztem a ruhatáram 80%-át.
Nem untatsz, pont ez a topic célja, hogy rádöbbenjünk, mi mindent vetetnek meg velünk feleslegesen azok a jó kis reklámok meg prospektusok.
Pont most gondolkodtam azon a "kinőtt"(csak nem fogom bevallani,hogy kihízott)ruháimat felesleges tartogatni úgy sem fogom hordani egyhamar őket.De van egy pár műszaki cikk is ami árván porosodik a sarokban.Fóliahegesztő-inkább ősszekötöm a zacskó száját.Turmixgép-mire előszedem megoldom másként a pépesítést.Salátacentrifuga-papírtőrölközőt használok.Még sorolhatnám csak nem szeretnélek untatni beneteket.Az a legnagyobb bajom ha meglátok valamit leküzdhetetlen vágyat érzek,hogy megszerezem.
Nekem egy masszírozó van infrás. Tulajdonképpen annyira rezeg, hogy elzsibbad tőle a kezed. Úgyhogy a szekrény aljában van.
Az aszalót én apósomtól kaptam (szerencsére kölcsön), de mikor elolvastam, hogy 10-20 órát megy, megköszönve visszatessékelte, a papához.
Volt egy párolóm, de rá kellett jönnöm, hogy a mikróban ugyanezt csinálhatom 1 óra helyett 10 percben. Hát kb ezek...
Na ebben a kategóriában én is benne vagyok, de még csak kép sincs fenn a "porfogódról". Mellesleg nem pont ilyen cuccosokra gondoltam...(lépcsőző, szobabringa), mielőtt még nagyon elmennénk az illetlen témába.. ;o)
Olyan palacsinta sűtőt én is nagyon szerettem volna, de rájöttem, hogy hagyományosban úgyanúgy meglehet csinálni, mert nem a sűtő a lényeg, hanem a recept. Hagyományos palacsintát nem is lehet benne sűtni csak amerikait. Aztán, mikor már pár száz ft-ért dobták az ember után, akkor már juszt se kellett.
... de ez garantáltan fogyaszt! ;)))) Sokan mindent megadnának, hogy ledobjanak néhány kilót! :o)))
Mond, kivesz ki bérbe egy használt párt? Akinek nincs, szerintem örül, hogy nincs ki beleszóljon az életébe.:)
... azt azéééé' nem mondanám, hogy nincs használatban! ... szerintem a bérmunkába má' bele is rokkanna! :o))))))))
a párodra is nagyon vágytál, oszt most mégsincs használatban? De, ha ledobsz tőle 5 kilót, ki kéne adnod bérbe... máris lenne haszna.
Rájöttem, hogy a kütyüket nem érdemes tárolni. Az energia fogyasztása, ha régebbi kiadás, sokkal több, mint, ha most vásárolnék egyet. Nem jó se hogyan sem, mivel tárolva a helyet foglalja, használva leszédül a villanyóra a falról. Valami köztes megoldás kellene.
... mármint a párommal, aki időnként olyan stresszbe kerget, hogy azonnal ledobok öt kilót? :o)))))) .... hja, lehet, hogy őt se kéne már hagyni porosodni.... KI VELE! :o)))))))
És mi a helyzet a sok csoda fogyasztó-eszközzel?
További ajánlott fórumok: