Mi lenne velünk áram nélkül..? (beszélgetés)
Van pár ilyen témájú műsor, nemrég láttam is egyet. Odáig csak azt hittem, hogy a lakásban nem lesz áram, azt majdcsak kibírjuk vhogy. De ennél összetettebb a probléma. A vízellátás is árammal működik például.Tehát áram nélkül azonnal víz nélkül is leszünk.
A városok ezért kiszolgáltatottabb helyzetben vannak, falun azért kicsit jobb a helyzet, ahol van pl. húzós kút, fatüzelésű kályha, vmi ennivaló a kertben...stb.
Nem azzal töltöm az időm,hogy ilyeneken rágódok..de tény agyalok,hogy mi lenne..ha..?
Sokan nem gondolnak bele,pedig sajnos eséyes,hogy előfordulhat..
érdekes,hogy az aprób elektromos-dolgokra reagál az ember,holott globálisan szükség van az áramra..az egy dolog,hogy nem volt régen..de azóta fejlődtünk,és rengeteg minden vesz körül,ami segíti az embert..és persze amihez áram kell..gyógyítástól-közlekedésen át az élelmiszerig..az egy dolog,hogy gyertyafénynél olvasol,de egy kisbaba újraélesztéshez nem biztos,hogy elég lesz..oké,ne fessük az ördögöt a falra,csak kiváncsi vagyok(voltam)ki,hogy reagál a kérdésre..persze víz,gáz,levegő nélkül sem lenne egyszerűbb az élet..:O
Erre gondoltam!
Ezt csinálta apu is, csak sok tejjel. :)
erre gondolok. :) persze bizonyára nem mindenki szereti, de aki olyan mintén, hogy ez tartja reggel életben, jó lenne ez is. :D
Ha nem lenne áram, akkor feltehetőleg nem születhetett volna meg az a klasszikus mondat sem, hogy: ,,Tibi, b.szd meg, megkúr az áram"
:-))
Éppen gyertyafénynél netezem :o)). És még bort is iszom. Micsoda romantika :DD
Egyébként kihalnék áram nélkül, nagyon rövid idő alatt. Volt nyáron a Nők Lapjában egy hosszú cikk, az újságíró egy hetet kütyük nélkül töltött, "visszament abban az időbe", ahol se mobil, se net, se számítógép. Azt írta, a közepén elkezdte élvezni, mert megszűntek bizonyos pórázok.
Én el sem tudnám képzelni az életemet ezek nélkül.
Ez így van..De remélem,nem ezzel töltöd az időd,hogy ezen rágódsz:)
(Volt 1 pánikos lány,aki napokig ki volt borulva valami meteortól,szegény)
nagy zűrzavar lenne,és gyorsan megfogyatkozna az emberiség
További ajánlott fórumok:
- Milyen anya nélkül anyáknapját ünnepelni?/Már nincs velünk/
- De jó lenne érzések nélkül élni. Nem érezni, hogy fáj a...
- Hoxa nélkül unalmas lenne az életem. Vagy mégse?
- Vezeték nélküli porszívó! Érdemes lenne vásárolnom?
- Hogyan fogyhatnék le kondi nélkül? Lehetetlen lenne?
- TB nélkül hova tudok menni fogászatra? Sürgős lenne.