Mi lehet az oka, ha bekeményedett az egyik mellem? (tudásbázis)
Igen, volt egy sejtése, hogy a menstruációval függ össze. No meg a barátnőmnek van egy jóindulatú daganat a mellében, és ahhoz épp , hogy hozzáérek, érezni, hogy na az egy csomó.
Csak megijedtem kicsit, szerintem mi nők talán túl is reagáljuk picit a testünk furcsaságait, legalábbis én mindenképpen :)
Azért elmegyek egy nődokihz, már másfél éve nem voltam, rám fér egy vizsgálat.
Sziasztok!
A kérdéesem ill. a problémám a következő...a bal mellem bekemányedett. Ha kicsit is megnyomom olyan furcsa, a jobbnak teljesen más a tapintása. Először egyből bepánikoltam, hogy úr Isten, tui csomó, de nem az, hanem olyan kemény az egész. Rákerestem, de ezt inkább szpotató kismamáknál találtam mint problémát.
Nálam ez a helyzet nem áll fenn.
Vagy ez a menstruációs ciklussal függ össze? Eddig nem vettem észre, nem igen szoktam "tapizni" magam:)
További ajánlott fórumok:
- Délután óta egy igen erős szúrást érzek a bal mellkasomban a mellem alatt. Mi lehet a baj?
- Pár napja fáj a bal mellem a hónaljamnál, mi lehet ez? Nőgyógyászhoz vagy milyen orvoshoz forduljak vele?
- 4 éve van fent spirálom teherbe lehet esni mellette?Mert úgy érzem mintha az lennék, legfőbb tünetem, hogy nagyon fáj a mellem és duzzadt...
- Egyik mellemben nem termelődik tejcsi, ezért óriási a méretkülönbség a két mellem között. Volt más is így? Lesznek még valaha egyformák?
- Ha szeptember 8-án jött meg a menzeszem, szeptember 25-óta fáj a mellem, lehetek terhes, vagy túl korai ez az érzés?
- Mitől lehet egy-két napja csak az egyik mellembe enyhe szúró érzésem, ami pár mp-ig tart?