Mi lehet az a bemélyedés a fenekemen? (tudásbázis)
Kint a kép az oldalamon, bár lehet kicsi, de meg van jelölve, hogy az eredetin hol kell nézni a ,,problémát".
Javaslom a fórum indítójának, ha máskor ilyen kérdése lesz, mindenféle textil nélküli képet tegyen fel,ne legyen szégyenlős. Sokkal könnyebb lenne rájönnie mindenkinek, mit kell nézni. :)))
Egyre gondoltunk 🙂
Az enyémen is fent van.
Print Screennel nekem sikerült. A fekete környezet kicsit foltos, de bemélyedés jól látszik.
Felteszem az adatlapomra, hátha onnan le tudod venni szerkesztésre.
Őőőő... Most tényleg nem tudom milyen képet nézel. Tanga van rajta és ott nincs benyomódás.
Nagyon szép popó van a képen, bal oldalon alul egy kis mélyedéssel, ami kicsit sötétebb árnyalatú a képen. Talán ha állítasz a fényerőn, akkor látni fogod.
Dr. Kerekes Júlia szemészt ajánlanám ebben az esetben. Nagyon kedves és lelkiismeretes doktornő.
De szerintem azon ő sem tudna segíteni, hogy állandóan megpróbálj ellentmondni mindenben másoknak. Ez valószínű a neveltetésedből ered, vagy a rosszindulatodból.
Illetve, az, ami úgy néz ki, mint a bugyi okozta benyomódás?
Szerintem az sem narancsbőr.
Akkor viszont narancsbőrt nem láttatok még?
Az nem egy kis behorpadás az egyik oldalon.
De ahogy a képen áll, féloldalasan, a horpadást sem látom igazán.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Ha műanyag szemüveglencse megsérült lehet vele mást csinálni, mint kicserélni? Kicsit megkarcolódott és van rajta egy kis bemélyedés.
- Striák lettek a fenekemen. Azt hittem ez kimarad az...