Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Mi lehet a legtaszítóbb dolog egy pasiban? cikk

Mi lehet a legtaszítóbb dolog egy pasiban?


Szerintem rengeteg ilyen tulajdonság létezik, mert minden nő más, és mást talál taszítónak. De talán van, vagy vannak olyan jellemzők, amelyek minden hölgy számára visszataszítóak. Nézzük melyek is ezek a sajátosságok. Buta, unalmas, bunkó, ápolatlan, hallgatag, határozatlan. Nagyjából ezek azok a jellemzők, amelyeket általában a nők nehezen viselnek el.
Mi lehet a legtaszítóbb dolog egy pasiban?

Úgy gondolom, hogy a hölgyek szeretnek felnézni férfi partnerükre, és kimondottan utálják, ha egy férfi határozatlan, teszetosza. Nagyon ritkán hallani azt is, hogy a nők oda lennének a bunkó pasikért. Ennek ellenére sok férfi még mindig azt hiszi, hogy egy-két bunkó beszólás, némi lazasággal vegyítve, leveszi a nőket a lábukról. Ez sajnos nem így van. Ezek a férfiak még mindig nem nőttek ki abból a korszakukból, amikor még úgy udvaroltak, hogy a lányok haját húzgálták. A bunkó megjegyzések pontosan ugyanezt a célt szolgálják, csak annyi a különbség, hogy az egyik non-verbális , a másik meg verbális jelzése annak, hogy tetszik nekik a kiszemelt nő.


Az unalmas férfiakat is nagy ívben kerülik a nők. Ritka az olyan hölgy, aki kimondottan szereti az unalmat. Unalmas az is, ha nem csinálnak semmit, vagyis nem találnak ki közös programokat. De az is unalmas, ha mindig ugyanazt teszik. Erre nagyon jó példa a klasszikus, munka, meccs, sör, kaja, alvás. Na jó, néha egy kis szex. És itt jön képbe az ápolatlanság. Hiába akar a férfi közeledni párjához, ha a sörtől bűzlik a szája, vagy már három napja nem fürdött. A terjengő bűzök azonnal véget vetnek a romantikának. Még van egy tulajdonság amiről nem ejtettem szót. Ez a hallgatagság. Ez a jellemvonás az ismerkedés, és a párkapcsolat egyik szakaszában sem előnyös. Ugyanis a hallgatag embert nem lehet megismerni, később nem lehet vele tervezni, nem lehet megbeszélni a problémákat, valamint az örömöket, már ha voltak, és még sorolhatnám. A hallgatagság egyszóval megöli a kapcsolatot.

Mindemellett úgy gondolom, hogy ezek a férfi „betegségek” legyőzhetőek, csak dolgozni kell rajtuk. Valakinek egy-két hónap, de másnak lehet, hogy akár egy évig is eltarthat.


Dészy István

www.dezsyistvan.com
Írta: Dézsy István, 2015. augusztus 31. 09:08
Fórumozz a témáról: Mi lehet a legtaszítóbb dolog egy pasiban? fórum (eddig 57 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook