Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról?? (beszélgetés)
de mi volt vele a baj???
ezért váltottál nevet? pedig nem szégyen
Kérdezz valamit és válaszolj az előzőre! 36575. (Fórum játékok) 2010-03-07 08:51
nem..borbélynál voltam:)))
szereted a tüsi hajat???
Okés ,,fonalam elveszett valaki látta????
Miért lenne Mámorbanúszó fiú??
Sziasztok:)
én még nem találkoztam itt trófeagyűjtővel...
bár ki akarna nálam bepróbálkozni:P
... attól függ mit nevezel perverziónak? Hogy meg akar ismerkedni veled, mert esetleg valami miatt szimpatikus vagy, az nem perverzió... szerintem! :O)
Teháááááááááááááááát részletesssssssssssssen léééécccci (hogy Medve úr is boldogságos legyen!) :o))))
perverz volt? miben?
nem lehetne bővebben?
amugy nyisd fel a szemünket ,ki az?
Azért a pasik szerintem nem nagyon itt élik ki.
Összesen egy szerencsétlen pasival találkoztam akiről lerítt, hogy nő kell neki.
Mennyire volt perverz?
Mert ugye van akinek már az is perverz, hogy kimondják az F és P betűs szót, de van akinek meg az se, hogy kikötik és megkorbácsolják!
Ha csak meg beetettett aztán lelépett háááát az nem perverz hanem p*n*bubus.
::OO))))))))))
már hangosan nevetek
Jaj nem te hanem a mámoros! :DD
hülye szemem azt hitte ő írta! :DDD
nos..igen..megkörnyékeztek....
de szerintetek..mi indíthat erre egy férfit,hogy itt élje ki a perverzióit?erre tudnátok valamit mondani?
vazz lebuktam!
Írd meg virágnyelven illetve változtasd meg a neveket! :DD
Amelyik pasi meg magára ismer és elkezd pampogni szerintem lesz majd itt annyi amazon, hogy lerendezik őt mint Floki a lábtörlőt.
jóóóóóóóvannna:)rossz aki rosszra gondol:)
/és ki nem?!/
kérlek kedves mámorbanúszó
oszd meg velünk mi történt veled
További ajánlott fórumok:
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Vajon jól állna nekem a képeim közt található rövid haj?
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- Hol találhatok olyan időset, akinek tudok segítetséget nyújtani a mostani helyzetben?