Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi a véleményetek a feminizmusról? (beszélgetés)
Ja :) Vagy amíg szülni kell egy gyereket :))
A feminizmus addig tart amíg fel kell vinni a hűtőt a nyolcadikra.
Csakis a nagyon muveletlen " bunkok " szokasahoz tartozik az itt emlitett reakcio .
Végül is joguk van hozzá ... csak ne csodálkozzanak, és ne legyenek felháborodva ha lebuzizzák őket:D
Kulömben mi a velemenyetek arrol hogy a M.o. hasas hölgyek apanak szolitjak a ferjuket? Mi van a haterben ? bizonytalansag ?
Joguk van hozzá,nem?:)
EGYENJOGÚSÁG van,vagy mi a szösz.
Nekik is joguk van a harisnyához,a púderhez,és a wellnes hétvégékhez,vagy nem?:))
Apropo a smink , vannak kulturak hol ez normalis.
Az a baj, hogy már "fordított" feminizmus van. A "férfiak" (eme díszpéldányokat nem nevezném annak) akarják kiharcolni a női "kiváltságokat". Mint a hajvasalás, csőnadrág viselés, SMINK, és még sorolhatnám:D
Én leragadtam,a férfias pasiknál.
De tudod mit,mindenki találja meg a társát.
.....de akkor ne panaszkodjon,hogy a pasijának fáj a feje,vagy letörött a körme.
Én ettől a kettősségtől behalok,pedig nem is vagyok pasi.
Mar mint ... nem minden pasi van oda ertuk , es a mi a nöies ferfiakot illeti abban vagy egy olyan magabisztos charm hogy kilövi az összes machot....
Ez így van.
Mégis a nőies nőket kedvelik a férfias férfiak.
Gondolom ennek is van magyarázata,miért.
Unisex...minden nöben van - ferfias es minden ferfiben nöies diszpozicio csak az ember " rakta " ra az etiketakot.
De mivel ez nem így íródott meg a "nagykönyvben",ezért van nő,és ezért van férfi.
A Nagy Feminizmus átka a nyafogó ,fejfájós pasik,és az ostorral(nyújtófával,vagy minek is hívják?:D), csapkodó nők.
Pedig a férfiak nőre vágynak,a nők pedig férfiakra.
Az egyenjogúság nem kellene ,hogy azt jelentse,hogy egyneművé váljunk....már pedig úgy tűnik ez folyamatban van.
Valóban erre vágyunk?
Mi.Nők?:)))
...mármint egyenjogúságról :)
Nem hiszek benne, nem csak Mo-n, sehol a világon. Ha a nők és a férfiak egyforma adottságokkal rendelkeznének szellemileg és fizikailag, akkor beszélhetnénk esélyegyenlőségről.
Ez azért árnyaltabb kérdés. A feminizmusnak vannak pozitív és negatív vetületei is. Meg kellene találni egy normális egyensúlyt.
Hogy a nők döntsék el már végre,nők akarnak lenni,vagy férfiak.
Feminizmus M.o. on mi a velemenyetek ?
További ajánlott fórumok: