Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Biztos Iván részéről ez a tészta dobálás is vicc akart lenni,de alapvető dolog,hogy étellel nem dobálódzunk, különösen nem ha ezt pl. tv-ben mindenki láthatja.(de egyébbként sem)
Fogalmam se nincsen, hogy ma kik fognak főzni,pedig láttam és akkor tudtam, de hát elfelejtettem... :)
Mindenhol főznek és akkor azt sem tudjuk, hogy ki hol is van.Gondolom hamarosan lesz előzetes, akkor majd megmutatják, valaki majd csak meglátja :)
Szerintem az annyira gáz, hogy dobálta az ételt. Nálam az ilyesmi kiveri a biztosítékot.
Remélem a héten jobb lesz...
Igen, Bagi Iván feladata az volt(az lett volna),hogy a vendégeket rendesen szórakoztatssa és ne azt emlegsse, hogy mikor mennek haza....-hamár nem tud főzni..
Ez a "mű"-sor a főzésról kellene(legalább is azt hittem), hogy szóljon,de egy kicsit átalakult.
Egyesek nem tudnak főzni, és pl. a tésztával kitűnően tudnak dobálódzni.. :)
Jó, ha már fózni nem tud valaki és pl. humorista, azt gondoltam, hogy akkor kárpótlásul viccekkel és jó humorral próbálja ezt ellensúlyozni.
De nem, olyan mint aki megsavanyodott. :))
Ma meg láttam az előzeteset, hogy Karda B. jól megsértődik Gergőre.. :)
a Karda Beának nincsenek"mentális zürjei"???
Ez jó!!Igaz,hogy 13nak képzeli magát vagy 50 éve.
Bea csak a hangulati felelős volt, a főzés nem nagyon érdekelte.Nagyi meg ezerrel csinálta, hogy jó legyen minden.Akkor most a pontok kinek járnak?
Ha jól emlékszem, akkor azt mondta Bea amikor sütőt akarta bekapcsolni, hogy egy éve főzött utoljára... :(
Erre mondta a narrátor, hogy"rendszeresen főz évente egyszer!"
☺
Hááát, azt láttuk.
Annak örülök, hogy nincsenek mentális zűrjei, mert egyébként egészen tehetséges. Ő még az a zenész generáció, aki tud kottát olvasni.
Nekem az volt az érzésem, hogy mintha inna . . . félve mondom ezt ki, de ezt éreztem.
A playback tényleg aranyos volt, főleg, amikor hamarabb kezdett énekelni a "néni a dobozban".
tényleg az volt!!
A plébek az haláli volt a végén:D
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?