Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mi a véleményed a Budapesti Tengerszem Óvodáról? fórum

Mi a véleményed a Budapesti Tengerszem Óvodáról? (beszélgetős fórum)


2023. jún. 13. 07:58

Akkor alljon itt egy ellenvelemeny is. Mikor kezdtuk tenyleg minden szep es jo volt az elso fel evben es onnantol a szinvonal egyre csak sullyedt. Az ovonenik minden toluk telhetot megtettek, hogy kihozzak a leheto legjobbat, de a vezetes kritikan aluli. Apropo kritika - azt nem tudjak fogadni. Mikor szova tettem,hogy amugy 4 honapig (!!) nem volt az angol pedagogiai asszisztens a csoportunkban, holott minden napra ez volt a szerzodesben akkor azt talalta mondani a vezetono,hogy hat el is mehettunk volna. Ez szerintem igy jol osszegzi is a hozzaallast. A csoportunkbol 5 gyereket hoztak el az elmult par honapban (koztuk en is az enyemet)

Lehet,hogy van akinek ez megfelelo, hiszen lent vannak a nagyon pozitiv peldak (bar mindenki csak arrol ir,hogy most kezdtek / most fognak kezdeni es milyen jo, kezdeskor nekunk is az volt,en 2 ev tapasztalatat mondom),szerintem jo tudni a negativat is.

2023. febr. 7. 13:59
Mi megnéztük az összes jónak számító ovit, ami szóba jöhet és az Orchidea és a Temgerszem ovi maradt bent, viszont az Orchidea angyon rideg volt a Tengerszemhez kepést. Így nem volt kérdés a választás, de jó, hogy még most beiratkoztunk, nem vagyok benne biztos, hogy egy hónap mulva lett volna még helyünk. :)
5. Mihbarbi (válaszként erre: 1. - NoncsiF86)
2022. aug. 17. 15:54
Szia! En is csak pozitívan tudok válaszolni neked, mint az előttem hozzászólok. Mi nyár elején, júniusban kezdtünk, nagyon rugalmasan be tudod szokni a kisfiam, nekem fontos volt hogy olyan óvodát találják, ami nyáron is működik, mivel vállalkozók vagyunk a nyár a fő szezon. A kisfiam már a második nap után bent tudott aludni, nagyon jók a nyári programok minden nap valami izgalmassal foglalkoznak, hatalmas az udvar és ami különösen fontos volt nekem, hogy minőségiek az ételek. Kisfiam annyira jól érzi magát alig tudom haza ráncigálni az óvodából 😅
4. Annimanni (válaszként erre: 1. - NoncsiF86)
2022. febr. 22. 14:40
Szia, szeptemberben fogunk kezdeni, én az egész január hónapot arra szántam, hogy megnezzem az ovikat. Mi 5 kerületben lakunk, így nekünk a budai ovik is jók lettek volna, de a tapasztaltak alapján a Tengerszem ovi mellett döntöttem. Csatlakozva az előttem kommentelőhöz, menj el nyigodtan, nagyon kedvesek, segítőkészek.
3. DorkaH88 (válaszként erre: 1. - NoncsiF86)
2022. febr. 21. 14:31
Mi tavaly kezdtük a kisfiammal a tengerszem ovit, egy kerületben levő rossz tapasztalat után. Nekünk nagyon tetszik, az én gyerekem meglehetősen aktív, szóval nekem fontos volt, hogy sok program legyen és kellően le legyen fárasztva mind délelőtt és alvás után is, így este időben le tudom rakni aludni így megvan a napi rutin. Ami még fontos volt nekem a tisztaság, ami csillagos 5-ös és az étkezés, mivel a fiam nagyon rosszul evett az ovi előtt, viszont már megeszi a zoldségeket is. Az óvónénik és a dajkák nagyon cukik, a vezető tenyleg nagyon segítőkész, szerintem írd össze a kérdéseid, menj el egy nyílt napra, ami után nem marad benned sok kétely, de ha lenne még kérdésed, nekem is írhatsz nyugodtan.
2. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - NoncsiF86)
2022. febr. 19. 11:41
Van zuglói ovisok csoport a facen, gyere oda :)
2022. febr. 18. 13:45
Óvoda választás előtt állunk és nagyon szimpatikusnak tűnik a leírtak alapján a Budapesti Tengerszem Óvoda Zuglóban, ha van valakinek tapasztalata és megosztaná, annak örülnék. Köszi

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook