Mi a tapasztalatotok a Milligest fogamzásgátlóval kapcsolatban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy nektek miután abbahagytok egy levelet mikorra jön meg?Nektek is pár napra rá?Mert nekem ugy van,hogy szombaton veszem be az utolsót és szerdán jön meg.
Ha ilyen panaszaid vannak, mindenképp válts.
Én is ingerlékeny voltam, néha rámjött a síróroham, a libidóm nulla lett.
A dokim azt mondta, hogy már miért nem szóltam neki előbb, tönkreteszem a magánéletem...stb.
Köszi a választ. :)
Egy-két napja jobb, majd meglátjuk..
Sziasztok !
Én 5 napja kezdtem el szedni a milligest-et , és nagyon bízom benne, hogy nem lesz tőle semmi problémám. Leginkább hízni nem szeretnék. A köztes vérzés még csak-csak...
Valaki azt írja 1 hét után véd, valaki azt 1 hónap után. Szerintem én inkább az 1 hónapnak hinnék. De tényleg ez maradt csak ki a betegtájékoztatóból.
Sziasztok!
Én már azt hiszem a 4., vagy az 5. adagot kezdtem el szedni, és ma szedtem be az első levél 10. szemét, és hát kb. 10 napja szarul is vagyok... :S Fejfájás, gyomorfájás, néha émelygés, gyengeség...
lehet ez vajon a gyógyszertől?
és most már a torkom is kapar kicsit...
vagy influenza???
sziasztok! én 3,5 évig szedtem a milligestet,
1 honapja,hogy abbahagytam./ egy kis szünet tartás/. Nem hiztam tőle,vérzésem 4 napra csökkent, ami nem is lenne olyan nagy gond ugye, csak h a mellkasomba egyre gyakoribbá vált a hirtelen bele nyilaló fájdalom(heti több alkalommal is), nem gondoltam,h a gyogyszer miatt lehet,mindig valami más okát kerestem... De miota nem szedem,igaz nem nagy idő telt még el az abbahagyása óta, de egyszer sem fordult elő ez a kellemetlen érzés,szoval csak ez lehetett a gond.
Köszi a válaszokat.. :)
Szerencsére mostanra már elmúlt az az érzés, de helyette jelentkezett egy másik kellemetlen dolog.. még pedig h 5 napja vége a menstruációmnak, de pecsételő vérzésem sajna még mindig van.. barátnőm egy másik gyógyszer mellett szintén így járt, és neki egészen a következő menstuációig tartott.. szerencsére nem annyira zavaró, de jobb lenne ha nem lenne.. remélem elmúlik hamar.. igaz írja mellékhatásnak.. de eddig mást nem észleltem szerencsére.. :)
Szia!
Én nem tudom,még csak most szedem a 3.levéllel
Hát én nem tudom, még hozzád képest újonc vagyok. :)
De nem is tervezem sokáig szedni, mert szeretnénk hamarosan babát. :)
Sziasztok!
Én már több mint 2 éve szedem a milligest-et, mindenféle különösebb mellékhatás nélkül. Sok helyen azt hallottam, hogy érdemes a szedés közben 2 év után szünetet tartani. Szerintetek is? Van vkinek ilyen téren vmi tapasztalata?
Szia!
Ez így van, embere válogatja... :)
Szerintem nagyon túl sokáig ne várj vele, menj el orvoshoz, pláne, hogy ilyen jellegű bajod nem volt még. Lehet, hogy egy kenőccsel könnyen megoldható lesz. :)
Kérj tanácsot az orvostól.
Nekem hála istennek semmi bajom nincs tőle. :)
Sziasztok!
Én 18 éves vagyok, és most szedek először fogamzásgátlót. Az orvosom a Milligestet írta fel. Igaz még csak ma szedem 5. napja, és még nem éreztem különösebb mellékhatást. De elég furcsa, és kínos dolgot tapasztalok azóta. A csiklóm körül nagyon érzékeny és fáj, elég kellemetlen. Nem tudom köze van e a gyógyszernek hozzá, de nem történt azóta más változás az életeben, így csak erre tudok gondolni. Nem tapasztalt esetleg más is ilyet? :S :$
Jó lenne kideríteni, hogy emiatt van e, vagy esetleg más jellegű a dolog, és forduljak-e orvoshoz, ha nem múlik.
És remélem ez a sok-sok kellemetlenség amiket írtatok nem fog nálam is jelentkezni. Igaz embere válogatja.. :)
Köszi előre is a válaszokat.. :)
További ajánlott fórumok:
- Mistral fogamzásgátlóval kapcsolatban mik a tapasztalatok?
- Rézgyöngy, kinek milyen tapasztalata van ezzel a hormonmentes fogamzásgátló eszközzel kapcsolatban?
- Milligest fogamzásgátló abbahagyása után mit tapasztaltatok?
- Novynette fogamzásgátló tablettával kapcsolatos tapasztalatok
- Milyen tapasztalataitok vannak a kiterjesztett ciklusú fogamzásgátló gyógyszerekkel kapcsolatban?
- Valakinek van valami tapasztalata a Ditinell nevű fogamzásgátlóval kapcsolatban?