Mi a dolga egy férfinek? (beszélgetés)
Nem értetted, de nem gond....:-))
Sok sikert, további szép napot nektek!
Köszi.
Inkább csak nem kell kérni, hogy hegesszen:-))))
Én igyekszem vele megbeszélni, a tudtára adni, hogy mit hogyan kéne... Egyetértően bólogat, "megnyugtat", hogy úgy lesz ahogy mondom, kérem és a kutya füle nincs semmiből...
Szerencsés vagy a pároddal!
Ahogyan mondtam az már egy másik része a problémának, hogy nem tudtok leülni és megbeszélni a dolgokat...
Nálunk tegnap rendelt párom anyagokat online, de odahívott, hogy kikérje a véleményemet, hogy mennyi munkát csináljunk EGYÜTT. Persze, nyilván csavarozni, illeszteni nem én fogok, de ott leszek és segítek amennyit tudok. Csak megbeszélés kérdése.
Ha pedig megbeszélni nem tudjátok, akkor a kisebbik baj az, hogy a kapu mikor lesz hegesztve.
Ez már csak rátok tartozik.
Fogjunk kezet 😔😀
Biztosan megcsinálja neked
"Ez a kinek mi a dolga olyan 200 évvel ezelőtt, még szimpatikus volt."
Neki a mai napig az...
Hegesztés... Kb 1 éve meg kéne csinálni a kapukat, de csak kéne! Kerítés tisztítás, amíg én ollóval, addig neki fűrésszel kéne csinálni, festésbe is segítenek neki, de előbb neki kéne oda állnia, mert nem fogok egyedül bútorokat toligálni a múltkori után...
A halogatástól elszáll az agyam.
Most épp egy lavornyi textil vár arra, hogy a legfelső szekrénybe applikálja.
Hegesztés oké, de talán az nem mindennapi feladat, hacsak nem a másik variációra gondolunk, ami már közel sem feladat:-)))
Azt veszem észre, hogy kifogásokat keresed te is és a párod is, hogyan toljátok a másikra a tennivalókat.
Persze nem vagyunk egyformák, de egy festés is lehet játékos, vicces és olykor kacér is, mikor festés közben egymást is összefestékezitek itt-ott....
Kerítéstisztítás? Hasonló mint a festés, annyi különbséggel, hogy még barnulhattok is közben.
Ne feladatnak tekintsétek azt ami szebbé, jobbá teszi a minden-napotokat, életeteket, hanem egy kellemes szórakozásnak. Sokkal könnyebb lenne.
Ez a kinek mi a dolga olyan 200 évvel ezelőtt, még szimpatikus volt.
Én úgy vagyok vele, hogy ugyan annyit, van, hogy többet dolgozom, mint ő, tehát nem segítség kell, hanem az, hogy bizonyos dolgokat ő csináljon.
Pl. amíg mosogatok válogassa szét a ruhákat a mosáshoz. Vagy párosítsa a zoknikat. Azért, mert nálunk nem kell hegeszteni, nem muszáj a tévé előtt dogleni és lazadni, hogy késik az ebéd.
Bár nem hiszek a férfi-női munkákban nálunk ez a felállás mióta gyerekek vannak.
Férj bevásárol, csekkeket felad. Rendezi a kocsikat (az enémet is ő tankolja, szervizelteti stb). Itthon övé a fűnyírás/hólapatolás, kert öntözése, felasása, ház körüli teendők, javítasok felújítások.
Enyém a mosás, teregetés, főzés, mosogatás, takarítás, gyerekek rendezése, fuvarozása, kinti munkák közül a vetemenyes es a virágoskert.
Besegítünk egymásnak (ő is berakja a mosást vagy altatja, eteti a gyerekeket ha kell, es én is locsolok stb ha ő nem er rá)
Szerintem egy férfi dolga bármi, ami a ház körül adódik, sajnos a férjem ezzel nem ért egyet.
Amúgy takarítani szokott, főzni nem tud, csak pár alap dolgot. Vásárol.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Nyitott házasságban élő férfinek hol és hogyan érdemes próbálkoznia a nőknél?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Az normális, ha egy férfinek barnás-narancssárgás az alsógatyája? Ez izzadtság?
- Szülinapi ajándékötlet férfinek 50