Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mézes-mustáros pulykatokány recept

Mézes-mustáros pulykatokány recept

Elkészítési idő 20 perc

A Mézes-mustáros pulykatokány hozzávalói:
35 dkg pulykamellfilé
1 ek. mustár
1 ek. méz
3 ek. olaj
1 csemegeuborka
2,5 dl tej
1 tasak Knorr Carbonara Rafinéria


A Mézes-mustáros pulykatokány elkészítési módja:
A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat.Kicsit állni hagyjuk, azután forró olajon aranybarnára pirítjuk, és hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert Rafinériával, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük. Párolt rizzsel tálaljuk.

2-3 adag.


Kategória: Húsételek receptjei


A mézes-mustáros pulykatokány elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook