Menyek .. (beszélgetés)
A fiam összes barátnőjével jó kapcsolatom volt kamaszkorától kezdve, és ez akkor sem változott, amikor 23 évesen megnősült. A menyemmel számtalan téma van, amiről beszélgetünk, nem korlátozódik a házasságukra, vagy a gyerekekre. Kedvelem a baráti körét is. Sokszor keressük egymás társaságát, munka után egy kávé erejéig is. Ez mindent elmond.
Az első házasságomban én is éreztem azt a fölé,- alárendeltségi viszonyt, a kötekedést. Nem is tartott sokáig!
Az nem jó senkinek sem.
Nehogy véletlenül jó legyen.
Meny. Bocsi. Csak jóindulatból mondom.
most valahogy mindenki szereti a mennyét vagy ne talán olvassák a fórumot a mennyek:)
Talán azért mert nem akarják kitenni magukat itt támadásnak ha épp nem értenek egyet a menyükkel.Pedig biztos lenne mit elmondaniuk nekik is.Az ő szemszögükből.De amennyi anyós utáló fórum van itt meg klub, nem csodálom ha csendben maradnak inkább.
Anyósom jobban szeretett, mint a saját lányát. Én nem tudom jobban szeretni a menyemet, de tudunk együtt élni. Bevallása szerint, velünk inkább, mint a szüleivel. Mi hagyjuk őket élni. Ha kell, mi segítünk nekik, ha úgy alakul ők nekünk. Csuda jó, hogy vagyunk egymásnak. Vőmmel sem volt soha semmi összetűzésünk.
Lányomként szeretem a menyem.Mindent megbeszélünk, amiben tudok segitek.Ha szükség van rá,az unokákra természetesen nagy örömmel vigyázok,alig hiszem,hogy jöjjenek.Az életükbe nem szólok bele,ha tanácsot kérnek megbeszéljük.
Ez egy kicsit durva volt részéről, én ilyet a menyem előtt soha nem mondanék....
Húha! Húsbavágó téma anyó-meny...
Kompromissziummal minden megoldható....
Nagyon szimpatikus az anyósod! :-P...
Én még nem vagyok anyós, csak meny. Megpróbálok jól kijönni az anyóssal. Vagyis mindent ráhagyok, aztán a férjemmel megbeszéljük, hogy anyukával megint nem igazán vagyunk egy véleményen. Tudom, hogy nem rajong értem, mert ő olyan menyecskét szeretett volna a fia mellé, akit irányíthat... Na, hát én nem vagyok olyan. Meghallgatom, aztán csinálom, amit jónak gondolok. Ő meg forr a dühtől! :-)
Az Anyósok fóroumon forr állandóan a levegő. Örülök neki hogy jó anyósok is vannak. Az enyém is az, azt hiszem mindenkinek vannak rigolyái de azért vagyunk emberek hogy ezeket kezelni tudjuk.
Ti nagyon jó anyósok vagytok. Jó én sem panaszkodom kivéve amikor anyósom azt mondta a férjemnek "hát igen kisfiam kurvából van a jó feleség" bocs a csúnya szóért. Egyébként 15 éves korom óta vagyok a férjemmel azaz most már 8 éve.
Nagyon kedves ,aranyos,szorgalmas, figyelmes menyem van.Amiben tudunk segítünk egymásnak.Nem szólok bele az életükbe,hisz én sem örültem volna annak idején ha irányítani akartak volna.(Ezért is voltunk jóban a kedves mamával).Látom,hogy jól vannak ,szereti a fiamat hozzánk is szívesn jön.Örülök hogy Ő lett a menyem.
Én is nagyon szeretem a menyemet, nagyon jól kijövünk egymással. Mindent megbeszélünk, mint a barátnök, sokszor bizalmasabb velem mint a fiam.Ha kér tanácsot szivesen elmondom a véleményemet,bár a dolgaikban nem szólok bele és én is meg szoktam őt kérdezni. Szivesen segitünk is egymásnak.
Anyukám menye egy buta p...a,csak azt tudja elrebegni síri hangon,hogy:"igen"és"nem".Több mint 10 éve ismerjük,és még nem fogalmazódott meg általa egy önálló gondolat.Pedig még csak nem is cicababa...
Én is imádom a menyem.Nagyon szereti a fiamat,csodálatos édesanyja a 11 hónapos kisunokámnak.Közvetelen,nem nagyképü cicababa.Álmodni sem tudtam volna jobb menyet magamnak.
tündér a menyem jó a kapcsolatunk.Remélem nagyon sokáig igy is marad.Az anyósommal én is nagyon jól megvagyok.
Szeretem a menyeimet,az elején már tisztáztuk,ha gondunk van egymással meg mondjuk, nincs sértödés.
Ez idáig müködik mind a két menyemmel.Meg kell a problémákat beszélni,persze biztos van olyan meny aki nem tudja ezt el fogadni.
Én imádom a volt menyemet,a legjobb barátnőm soha nem szoltam bele a dolgaikban,s talán ezt tisztelte bennem.A mai napig tőlem kér tanácsot, hogy mit tegyen, jól néz ki a pasija,érdemes vele foglalkozni, jól néz ki az új rucijában stb. A fiammal nem tartom a kapcsolatot mert olyan életvitelt folytat ami az én erkölcs rendembe nem fér bele sajnálom.
Milyen érdekes ! Az anyósok nem írnak róluk !:)))))
Mi meg beszéljük a menyekről ! Neked milyen menyed van?