Mennyit híztál a terhességed/-id alatt? (beszélgetés)
Én 30kilót hiztam és már csak 4kiló feleslegem van:)4és fél hónaposak a babáim
Sziasztok!
Én 11 kg-ot híztam a terhesség alatt, ami a szülés után le is ment kb. 7 hét alatt. Most 5 hónapos a fiam, kezdettől szoptatom, és tartom is a súlyom, pedig rengeteget eszem. Tényleg igaz lehet, hogy a szoptatás fogyaszt!
Én most vagyok a 31. héten és 6 kilót híztam. 67-ről indultam, 65-re fogytam, a 18. hétre híztam vissza 67-re, a 22. héttől kezdtem hízni (akkor lettem 69). Imádok jókat enni, így csodálom, hogy csak most indultam neki felszedni a kilókat. Amúgy nem látszik, nem vizesedek, csak kicsit pufibb lett az arcom, a hasam viszont pici, a melleimről nem is beszélve. Szóval nem nagyon látni a "felesleget".
Az elsovel +30 kg, ami 2 év alatt ment le, a másodikkal most vagyok 19 hetes és eddig +4kg-nál tartok. remélem nagyon sok nem lessz!!!:-)
Elsővel 16kg, másodikkal 9kg. A kettőből összesen 13 kg maradt rajtam. Én szoptatás alatt nem fogyok semmit
40 kg-t híztam, nem vicc. Már leadtam. Nem volt nehéz. :))
17 kilót híztam az ikrekkel, ami szülés után le is ment, na de aztán.....
Sziasztok!
Most tartok a 17. kilónál és a 27.hétben járunk.
Minden nagyon finom és nagyon remélem,hogy minden lemegy,mert nem érzem magam jól ebben a bálna szerepben...
Én 8 kg-ot híztam összesen,bár koraszülött lett a kisfiam.A 8 kg le is ment,de 1 hónapig míg szoptattam,vissza is jött és azóta is megvan.Most 9 hónapos és a súlyom nem mozdul.
híztam 6kg-ot a 9hónap alatt, majd fogytam 20kg-ot 4hónap alatt
Igaz én még nem szültem de már lassan itt az idő! Én 60 kg-ról kezdtem a terhességet, most 38 hetes vagyok és 76 kg.
én a rosszullétektől nem fogytam, igaz csak max 4szer voltam úgy hogy nem élem meg a holnapot..:) aztán egy tragédia miatt a 16dik héten az addig felszedett 2-3kilót le is adtam.. nekem a szopitól csak a cici fogyot..:/
Nekem nem lement a szoptatással, hanem feljött még 10-10 kiló. Szerintem ez alkatfüggő is. Van aki fogy szopi alatt, van aki nem.
Sziasztok!
Én 60 al kezdem, majd a rosszullétektől 1 hó. alatt ledobtam egy 10 es, de a vége csak 75 lett...
Én 10 kg-ot híztam és szülés után 1 héttel már le is ment mind. Sőt utána 1 hónappal még lement 5 kg, mivel szoptattam. :) Miután abbahagytam a szoptatást (16 hó után) persze egyből visszajött. :(
hali:)én mindkét gyerekemmel 7 kg pluszt szedtem felo,amiből a szüléssel 5 le is jött:)
SZIASZTOK! ÉN 50NEL LETTEM TERHES, 70NEL SZÜLTEM, 4HÓ MÚLVA 49VOLTAM. MÉG MINDIG SZOPTATOK, 47VAGYOK..
Az elsővel 20kg-ot, a másodikkal eddig 0át, de még csak a 21. héten tartunk :p :))
Hali! Én "annó" 35 hét alatt 21kg-ot híztam és hála a minden hatónak mind rajtam is maradt.Ennek,már lassan 10 éve.
Nagybátyám felesége 2 gyerek után 30 kilóval lett több, de a terhességek előtt se volt egy nádszál kisasszony...
Szegénynek a padlón van az önbizalma:(
55kg-al lettem terhes, 81 voltam a szülés reggelén és a kórházból már 67el mentem haza,azaz 3 nap alatt 14kg ment le.
Sziasztok, én eddig 19kg-nàl jàrok és màrcius 15-re vagyok kiirva....hàt a tobbit majd meglatjuk
14 kg-ot híztam, 3 hónap alatt lement mind, de ha már nem szoptatok szeretnék még megszabadulni 6-7 kilótól!
16 kilót híztam, de nagyon sok volt ebből a víz. Mindenem ödémás volt. Most a lányom 15 hónapos, már nincs rajtam csak 1-2 kiló... De még szoptatok... Szoptatás alatt nem híztam hála az Úrnak...
első 7 kg
második 11 kg, gyerekekkel együtt
szülés után minden lement 1 hét múlva
elsőnél 30 kilót,másodiknál valamivel többet.De mindkét esetben rengeteg volt rajtam a víz.
Szia , mi az hogy kiló, a védőnőd mondta? Ettől a falra másztam!
Én kilót híztam, de ha odafigyelsz hogy mit eszel, és után sem eszel mértéktelenül, akkor bármennyit hízol le fog menni, főle ha tudsz szoptatni!
Én 12 kg szedtem fel. Most 4,5 hónaposak vagyunk, szoptatom és lement mind. Remélem nem jön vissza semmi. De szeretnék még fogyni, de majd a szoptatás után!
Majdnem 10 kilót híztam.Most 1,5 éves a kisfiam és azóta lement 31 kiló.
További ajánlott fórumok: