Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között) (egyszavasok)
:O))) Ez jó.
Egyébként amikor kicsi voltam nálunk is ez volt, hogy mivel apu ritkán volt, így persze, hogy neki könnyebb volt mindig jófejnek lenni és a kevés találkozás miatt nagyon örültünk a találkozásnak.
Szerintem bölcsen állsz hozzá. :O))
De jó,hogy ezt mondtad:-)))
Igen! A gyereknek szabad döntést kell adni és nem trófea,amiért versenyzünk az Apával:-)))
Már 4 éve leváltunk,de nem nagyon látogatta a kisfiút.Eddid csak az enyém volt,most meg az APA a csúcs!Párszor elvitte és ott aludt nála.
Még nekem is szoknom kell ezt az új helyzetet,de majdcsak túl leszünk rajta.A lényeg,hogy örülnek,ha együtt vannak,én meg örülök,ha a kisfiam boldog.
De azért,hogy ő boldog legyen mégsem csinálnám vissza a válást.Majdcsak belerázódunk abba,hogy újra találkozik apával.
Én gyerekkoromban jobban örültem volna. Aztán elváltam, de nem tudom, a gyerekeimnek jobb-e?
Sehogy sem jó:(
Hát ez persze nem könnyű helyzet, de ha miután megérted az ő szomorúságát és megbeszélitek, azzal tudsz neki segíteni, ha benned a boldogságot látja. Különben még magát is okolni fogja anyu szomorúságáért.
Az élet része ez is. Ha csak búsulunk rajta, akkor nem lesz jobb. Ha megbeszéljük és továbblépünk, akkor élünk igazán.
Gyorsan csukd be::)
Szaladj!!!:DD
Licitálni kell?:))
Akkor 2000:))
Senki többet harmadszor?:))
Tessék betartani a szabályokat :O))))))
Na jó, csak viccelek. :O)
Akkor én jobban állok,
2
:DD
További ajánlott fórumok:
- Szeretem, de nem érzem boldognak magam
- Másodiknak lenni a munka után? Van esélyünk még boldognak lenni?
- Valóban boldognak kell lennie annak, akinek van párkapcsolata?
- Ennyire bonyolult lenne boldognak lenni?
- Egy okot sem tudok felsorolni, amiért boldognak kéne...
- Milyen körülmények között érzed magad igazán boldognak és nyugodtnak?És mitől fogsz padlót?