Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)
Vagyok azért néha és olvasok is, csak épp úgy el vagyok foglalva magammal, hogy nem akarok senkit sem zavarni a hülyeségeimmel.
De azért - mint fentebb írtam - figyelő szemeim rajtatok tartom!
:D
Nem szép dolog, jelet azért kaptam tőle.
No mindegy.
Én most boldogság napokat tartok, hátha visszajön a látásom.
Segítek kajabálni, jó?
Maaadááááárkaaaa!!! 📣
Bizony nagyon fontosak!
Ráadásul a komondor 3 éves kora után lesz "érett", ez a Göncöl pláne szinte a kétségbeesésbe kergetett annak idején.
Szóval még csak 6 éve ilyen... :D
Nagyon örülök, hogy jobban van.
Ők is családrag, fontosak nekünk!
❤️
Köszönöm, egyre jobban!
Amióta a felére kellett csökkenteni a Medrolt, azóta jobb a hangulata, élénkebb. Még az étvágya is jobb.
Az antibiotikumot már sikeresen beszedte.
Medrol még van épp egy hétre való, ma már megkapta.
Köszönöm, szépen javulgat. A gallér továbbra sem kell.
Ma esett az eső, és még sokáig nem mert kimenni azután sem, hogy elállt. De most már minden rendben van.
A porrá tört gyógyszert gyönyörűen beveszi pár kanálnyi cicakonzervbe keverve, szinte kéri már.
Nyugodtabb, kevesebbet ugat, de nem tudom, hogy ez még a gyenge állapota, vagy már a kiherélés hatása.
Az állatorvos soványnak találta,és még most sem az igazi az étvágya. Persze figyelni kell, nehogy most meg véletlenül meghízzon.
Nem, sajnos a szalonnakockából is kiválogatta.
Virslit sehogy sem eszem, atom van abban. :D
De sikerült ám beadni! A porrá tört bogyókat a kajaosztás előtt, két kanálnyi cicakonzervbe keverve! Azt hittem, a tálat is megeszi!
Akkor tényleg nagyon simán ment minden, maradandó rossz élmény nélkül (ha a műtétet nem számoljuk).
A gallér egy kínzóeszköz a kutyáknak, az jó ha nincs rá szükség.
Amúgy ha virslibe dugod a gyógyszert? Felvágod előre, "emberi" tányérba rakod, hogy felkeltsd az érdeklődését, egyet bekapsz előtte, aztán a többit egyesével megkaphatja. Vagy annyira ravasz hogy ennek sem dőlne be?
Képzeld, annyira büszke voltam rá! Egy rövid bőrpórázzal gyönyörűen mellettem maradt.
Au autóban nyugodt volt, nézelődött. A fiam elöl ült, és mellette kicsit nyitva volt az ablak, a kutya orrát csak úgy elöntötték az új szagok. Semmi problémája nem volt, hisz mindketten ott voltunk mellette.
Amikor mi kerültünk sorra, a fiam előre megkérte a többi várakozót, hogy kicsit menjenek távolabb az ajtótól, így besétáltunk a rendelőbe.
A doktor kicsit messzebbről nézte, elmondtuk, amit kellett, majd a doktor egy másik helyiségben bekeverte az altatót. A kutya addigra szerencsére le is feküdt, elég volt a fejét fogni, és a doktor belebökte az altatót.
Aztán, amikor elaludt, és pofozásra sem reagált, a doktor a póráznál fogva az asztalhoz húzta a túlméretes felmosórongyot, amivé az ebem vált, majd az egyik asszisztens kislány gyakorlottan megragadta a kutya elejét, a doktor a végét, és egy lendülettel felrakták az asztalra.
Gallért kapott, de egyelőre nem tettem rá, ugyanis a méreteinél fogva akkora, hogy nem tudna vele közlekedni. Egyelőre nem piszkálja a varratait, majd figyelem. Ha nagyon muszáj, rárakom, de egyelőre nem kell.
Kipótoltuk a láncát, annyira hosszú, hogy kedve szerint járhat most már idebent is, csak éppen szökni nem tud. (Bejönni eddig is be tudott, de most jobban a közelünkbe érhet.) A gallérral nem férne be a kutyabejárón, ami az ajtón van, habár ma éjszakára nem kell ajtót csukni, fülledt meleg van.
De jó! Csak most olvastam amit írtál. Szóval Morgóból Szende lett. Nahát! 🤭
És bent a rendelőben hogy viselkedett? Egyből rávetetted magad? Vagy felraktad előbb az asztalra?
Annyi minden történt vele hogy lehet azt hiszi csak álmodott.
Kapott gallért amúgy?
Igen, a hatvani Hajdu doktorhoz, aki a központban rendel.
9 éves, és kerti kutya, szaporítani nem akartam.
Nem volt ebből probléma, de most a prosztata miatt herélte ki a doktor. Még az is lehet, hogy kicsit változni fog, nem tudom. Lényeg, hogy ne legyenek már emiatt fájdalmas gyulladásai.
A nagylányommal volt egyidős, 44 éves.
Gimnáziumba felvett lánya és hatodikba menő fia maradt utána, ma elviszi őket a gyámügy, mert az alkoholista apára, akivel az anya csak együtt élt, nem maradhatnak.
Veszekedés közben esett össze szegény.
Még a kutyát megnézni átjött előtte. Láttam rajta, hogy valami nem stimmel, de nem értem rá ezzel foglalkozni. Utána a másik szomszéddal beszélgetett még. Utána veszekedést hallottunk, majd csend lett, de akkor már idebent foglalkoztunk az ébredező kutyával.