Mennyi szomorú lélek:-( (beszélgetés)
Ez most direkt van, mert láttam,hogy hiányzik betű!
Tanítsa meg a jó édes anyukája:-)
Csak engem hagyjanak ki a családi izéből!
Van nekem éppen elég gondom!
Elkényeztetett művésznő!
Taníts a jó édes anyukája:-)
Csak engem hagyjanak ki a családi izéből!
Van nekem éppen elég gondom!
Elkényeztette művésznő!
Azzal még nem fog bízni, ha felnyomom!Maximum nyerek egy ellenséget!
Bízom abban, hogy válaszol és megbeszéljük!
A tetőt nekem is cserélni kellene!
Munkából nem lesz meg:-(
Hát ilyenformán fogalmam sincs. Én még nem dupláztam, de látom, milyen gyakorta előfordul.
Nekem meg eltűnnek a késő este elküldött üzeneteim. Tegnap eltűnt vagy három. Nem egy helyről, hanem többről.
Reggel nézem, hol tart a téma, hát nincs sehol amit írtam. Hangsúlyozottan nem politikai tartalmú volt, és kifogásolható szó sem volt benne.
Álmos voltam?
Nemcsak tegnap volt ez, máskor is, késő este.
Nem is felelősség érzetnek nevezném ezt, bár arról is szó van, hanem
nem egyenes út.
Hát ha úgy érzed, hogy neked kell megtanítani rá, akkor tanítsd meg rá.
Mobillal soha nem fordult elő, csak gépnél.
Egyszer nyomom az egeret és normálisan.
Mégis az lehet az ok. (időnként)
Teljesen érthető. Ezért különösen fontos lenne a család szerepe és segítsége, ha működik. Szülő, testvér, rokonok, barátok stb. Ha nem működik az baj.
Nem irigységnek nevezem a gazdagokkal szembeni érzést, hanem tehetetlen haragnak. Már ami a neten megnyilvánul.
Semmiképp sem titkolnám a szülők előtt, még ha a kislány bizalmát is elvesztem.
Gondolom, ő is retteg a szüleitől, de nem egy sálról, kesztyűről van szó.
Meg kell tanulnia a szüleiben is bízni, hiszen nem akarnak őt rosszat neki.
Az velem alighanem nem. :-)
Jó, nade rendszeresen? Mert aki dupláz, az mindig mindent kétszer küld, kétszer küld.
Velem egyszer fordult elő. Nem az egérnek, hanem annak tulajdonítottam, hogy nem frissült az oldal, és rányomtam újra a küldés gombra.
De ha valaki gyorsan nyomkodja az egeret akkor is előfordulhat.
Azt mondta valami okos ember, hogy az valószínűleg egér hiba. Ha régi, cseréld le az egeret.
Jó lenne már, ha valaki aki duplázott, megírná hogy miként sikerült azt elhárítani.
Sokaknál előfordul.
Nem tudom mi lesz!Várom a válaszát!
Tudod akinek nincs felelősség érzete és nem is nagyon tanították meg, ezt nem érti!Soha nem volt alkalmazott és nem kellett kenyérre a pénze!
Az biztos, hogy a média nagy terjesztő és gerjeszti az indulatokat azoknál, akik hajlamosak rá.
A szegénységben élő ember nem iszonyatosan boldogtalan ettől a látványtól, hanem haragot érez.
Ha egy szegény kiszolgáltatja magát a gazdagságért, az többet szenved, mintha szegény maradt volna.
A szegénységet méltósággal is lehet viselni, ahogyan a gazdagságot is alázattal. Kevés ember képes rá.
Az biztos, hogy a média nagy terjesztő és gerjeszti az indulatokat azoknál, akik hajlamosak rá.
A szegénységben élő ember nem iszonyatosan boldogtalan ettől a látványtól, hanem haragot érez.
Ha egy szegény kiszolgáltatja magát a gazdagságért, az többet szenved, mintha szegény maradt volna.
A szegénységet méltósággal is lehet viselni, ahogyan a gazdagságot is alázattal. Kevés ember képes rá.
Én is így gondolom!
Nagyon dühös vagyok amiért ilyen helyzetbe hozott!
Írtam neki levelet,így lehet megvéd az anyja haragjától!
Mindenképpen rajtam csattan, mert én nem vagyok a lánya!
Gondolom,hogy az is számít mennyire szegény az ember!
A mai helyzetben ugye jobban látni, kinek mennyi a vagyona!
A tv nagy terjesztő!
Szegénységben élő ember iszonyatos boldogtalan, ha látja azt a sok gazdag embert, hogy milyen szuper dolga van és ő nem teheti azt meg vagy nem élhet úgy ahogy azok!
Elhiszem, hogy ez rossz,de gondold el azt a született feleséget aki tele van pénzel,azt tesz amit akar és amikor haza jön a férj ő is azt tesz vele a pénzéért amit akar!
Arról nem is beszélek, hogy ezeknek az embereknek nincs egy db igaz barátjuk sem!Volt egy ilyen ismerősöm,nem lennék a helyében!Láttam, hogy mennyire boldogtalan volt igazából!
Tisztelet a kivételnek!
Akkor már nem kislány! Vállalja a felelősséget, ne hárítsa át. Etikátlan. Felnőtt létére hogyan is gondolhatta, hogy bevon téged, szülei beosztottját a játszmába?! Nem egyenes dolog.
Az, hogy kivan az anyjától, ő is tehet róla bizonyára és nem ez az első eset.
Szerintem az anyagi helyzet független a boldog, vagy boldogtalanságtól.
Mi mindig szegények voltunk, de soha nem voltunk boldogtalanok.
Ma már több van, de nem attól vagyunk boldogok. Legfeljebb annyi, hogy egy gonddal kevesebb. :)
23 éves!
Mit mondjak, szerintem kivan az anyjától!
Meg valami szar helyzetet írt még,mármint gondolom feszkó van otthon!