Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra? (beszélgetés)
Szerintem ne olvasd el amit írok, Én nem szóltam most sem hozzád,pont ezért hogy ne legyen konfliktus. Miért veszel mindent magadra??
Nem tudok ennél többet tenni,hogy nem írok neked.
Írok,de nem rólad,nem neked. Csak mert szeretek itt írni,és ennyi.
???????????????????????
Ki mondta hogy te nyomultál??????
hát én meg teljesen hülye vagyok mert 4500n2 -est vettem merthogy itt is van fű fa,virág és autó,meg minden amit benzint fogyaszt és ááááááááááá csak a fele amit a sikerült .
ja nekem is van veteményesem és no meg minden féle furcsa 2.lábú valami amibe a fiaim beleszerettek ,csak az a baj hogy ezt most mind én etettem ,itattam stb.!
:-))
Tudod én is hagyom hogy a férjem verje be a szöget,és ő sem kell hogy nokedlit készítsen:-)
Tudod a férfi vadászik, a nő meg takarít a barlangban:-)
Ősapáink,ősanyáink,genetikailag kódolt ez a férfi női szerep.
Nem akarok mutálódni,nekem így tökéletes:-)
Mellékesen írom,szoktam a sorok közt olvasni,figyelgetlek, és az itt zajló dolgokat is..
Miután az elején kifejtettem a véleményem,tudod a homokváras dolog körül:-)..
Azt vettem észre sok csaj akarna itt téged,de amint nyomulnak magadra csapod az ajtódat:-))
Tök jó tanulmány ez a fórum,nekem nagyon érdekes.
Akkor mégsem én vagyok a maradi:-)
Én is így látom.
Akkor elkékülni, vigyázz, sajt!
...startolj Imi, mi szurkolunk neked/nektek!!!
Szia:-)
Amúgy ezt egy férfi kell hogy tudja,hogy mit szeret.Udvaroljon neki a lány vagy inkább a férfira hagyja :-)
Mi csak elmondtuk a véleményünket:-D
"Gyere-gyere drága cimborám kell hogy vigasztalj"
hol vagy ...????..:-))
Na szépen vagyunk...mire visszaolvastam...eltüntetek..:-)))
Kár volt veszekedni...látom ez a vélemény különbség a Nőknél már valami csatolt rossz beidegződés....emlékeztetnélek Benneteket a pár nappal ezelőtt újjonan jött csajokra....hát ez van...csak békével....:-DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után?
- Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem?
- Mennyi az eselye, hogy fiu lesz a baba? A parom csaladjaban 3 fiu van az enyemben 1 fiu 2 lany.