Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra? (beszélgetés)
na ez jó ötlet ?
emberek miért nem tudom elolvasni a privi üzimet ?
Ezt írtad:
"A fórum címe ragadott meg mert hasonló dolgok foglalkoztatnak mostanában engem is. "
Te hol tartasz? Milyen kérdéseid vannak?
Milyen aggályaid vannak?
Miben tudunk segíteni? Kérdezz, s ha tudunk válaszolunk.
ÉPn teszek ellene, amit egy alapos beszélgetéssel kezdek. Aztán elvittem őket sok hisztis pici gyerek közé, s megkérdeztem, felkészültek-e rá.
Majd bevittem őket a C&A, TaKKO, stb helyekre, hogy mindjárt visszaviszem őket és kifizetem a kiválasztott rucikat, de előtte nézzünk körül a Brendonban. Akkor eléjük tártam, ha babája lenne, ennyivel kevesebbet költhetne magára. Megértette a séta lényegét mindkét nagy és mostanában nem vágynak babára.:))
21 Dzsozi
18 Attila
16. Péter
Komoly! 17, 16, 14
Nálad?
Sajnálom....:-(((
Nagy teher ez, amit a sors az állítólag"gyengébbik nemre" rak.......
És egy életre szól......én hasonló helyzetben nem hagytam volna a családom cserben.....ezt talán mutatja az is hogy megtettem amit tudtam a volt páromért....
hát saját érzéseimről és fázisaimról szívesen nyomok némely okosságot (-:
az is igaz sokan mondják gyorsan helyre raktam a dolgot, de muszáj volt mögöttem vigyorgott három puttony (:- ne számolj semmi időd se előre majd a végén össze ülünk és jót vigyorgunk !
Háááát Imi, a plafonnal megküzdöttem! De állítólag 25 éve nem volt lefestve:((
Csak nekem van erre igényem, hogy ha lehúzok néhány évet valahol, akkor az nézzen már ki valahogy?
Üdv idegen!
Érezd jól magad közöttünk.:))
Sokat nem lehet tévedni.
Imink pedig profi tanácsokkal látott eddig is el.
Ne szaladj, még zuhog!!! Klassz kis autómosás.
Még a közlámpák is bekapcsoltak!
Tuti tippeket szívesen fogadok olyanoktól, akik már túlélték azt, amit én mostanában kezdtem. Akár a naplómban hozzászólásokkal:))
Egyébként gratula! Visszanézve biztosan gyors volt, de ha előtte állok: Brrrr 2 év? az 14 hónap, ki sem merem számolni, hány nap, óra!!!!
No mivel nem küldted így megyek locsolni sziasztok addig is!
De én is megnézném az új otthonod ha nem gond mert nekem a jövőhéttől kell festenem de fogalmam nincs még hogy mi lesz belőle sosem csináltam ,jó pap is holtig tanul nem (:
Már majdnem teljesen kész. Apró javítások. Fal "márványosítása" a konyhában, bordűr felragasztása, takarítás, költözés.
Tudod Imi: Új élet, új tapéta:))
Takarítás után majd fényképezek is:)) Csak neked, mert téged ez érdekel:))))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után?
- Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem?
- Mennyi az eselye, hogy fiu lesz a baba? A parom csaladjaban 3 fiu van az enyemben 1 fiu 2 lany.