Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra? (beszélgetés)
Sajnos annál a résznél már mindig aludtam...
Újra kellene olvasnom az egészet.:((
Te is bántani akarsz:-(?Nem volt szándékomban soha senkinek rosszat tenni,és attól függetlenül hogy nem tudtam annak a lánynak azt adni amit megérdemelt volna,a társa,párja a segítsége voltam mindenben HŰSÉGESEN!Soha nem volt kétséges hogy nekem Ő a fontos és nem egy kellemes légy ott.
De ez a múlt,bármennyire is fáj,annyi szeretete adtam Neki 9 hónapon keresztül,önzetlenül,viszonzást nem várva ,amennyit soha az életében nem kapott.
Mindezt úgy hogy kint voltam,lelki támasz nélkül,félig az őrület szélén,de megtettem!
Neki is nehéz volt az élete,másképp is,mint Neked ,és nem biztos hogy valaha is lesz akitől ezt így megkapja,Ő döntött,Te még nem hiszem hogy elszalasztottad a lehetőséget,van aki vár,hihetsz neki!
megértem,elfogyott belőle az a valami
Tudot mit mondok,ez" kész terápia",nagyon jó kiírni mgadból a gondolataidat.Tapasztalatból mondom!
Ezt Iminek is csak ajánlani tudom!
Így van,ilyenkor olyan dolgokat kell,csinálni,amikhez kedvünk van,én is ezt teszem,itt ülök,pedig rengeteg dolgom lenne,de lassan megyek,várnak ebédre:)
Sok szerencsét,erőt,kitartást neked,szeresd önmagadad,és élvezd az életet,ez fontos!
Ki kell osztanom egy 5*************
13 csillaggal,hogy szerencsét hozzon;-)))))
Nem magamra gondoltam. Sajnos nálam az ész mindig felülkerekedik egy ideje.
Iminek mit javasoltok?
Mert azt látom, a szíve mást diktál, mint az esze...
"mert nem tudtam feloldódni a szeretetében és azt viszonozni:-(("
ezt a mondatot milliószor hallottam...és mindig utólag....és ezek az emberek, az utánam jövő lányt elvették feleségül, gyerekük van....tanultak a hibáikból....én nem...mert rendre hasonló életeket vonzok be...akiknek én vagyok egy személyben a pszichológus, az anya, a barátnő....de akkor és ott ez őket nem érdekli....TANULJ A HIBÁIDBÓL!!!! mostantól én is ezt teszem....
Tudjuk Imi,de Ő a mult,felejsd el.
Ettől a tapasztalattól több lettél,ezután "jobb" döntéseket hozhatsz,értékrended is megváltozott,hiszen írod is,hogy "most mire vágsz"(lentebb),ez elárulja.
Bárki képes arra,hogy figyeljen a belső hangara,ennyi.
Ismerve önmagát,értékeit,vágyait,helyes értékrendje szerint tud helyesen dönteni.
A bizsergés a gyomrodban:-))Ha, ha, ha!
A nyusszikat ad ide nekem,a kolompért megeddmegte:-))
Szép napot Mindenkinek:)
És boldogságosat is:)
Megint annyit írtatok, hogy nem győzöm falni a betűket:)
Klenca, néha az ész és a szív két külön malomban őröl:) Engedd hogy az érzéseid diktáljanak:)
Vagy a gyomrodban a bizsergés:)
Néha két oldalról jön az infó.
Az egyiket a szív diktálja,
a másikat az ész.:))
Melyikre hallgasson szegény ember???
Imi ebből bajok lesznek,ha összekevered a lányokat
:-)))))))))))))))))))))
Vicc volt,nembaj csak őszinte légy,én is így vagyok ezzel,sosem tudtam hazudni,max saját magamnak,de erről már leszoktam.Olyan hazugságokra gondolok,amikor az érzéseid,megérzéseid elárulják,súgják a füledbe,hogy mi az igazság,vagy,hogy mit kellene tenned,de te nem hallgatsz rájuk.Tehát valahol tudatalatt mégis becsapod magad.
Neked nem volt ilyen tapasztalatod,evvel a lánnyal kapcsolatban?Nem érezted valahol,hogy "EZ NEM A HELYES ÚT"? Sokszor az ember ha nagyon akar valamit,ragaszkodna a régi emlékekhez,érzésekhez,az áhított boldogsághoz,képes "ilyet produkálni".
Nem érdemes.
Jó kérdés!Sokszor megfordult a fejemben hogy visszamenjek-e ,ennek nem is lenne semmi akadálya(papírok,munkahely)a volt helyemen is visszavárnak!
A francia kollégák is kérdezték,amikor kiderült a párom miatt jövök haza,miért nem keresek ott társat.
Más világ,kedvesek,de nem a hazám,mindig csak egy idegen lennék,pedig szép hely!
És ami fontos,itt vannak a tesóim a kicsikkel!
én csak annyit szeretnék hozzá fűzni a problémához, h felül kell emelkedni a gondokon és a jövőbe nézni. előbb magadban kell rendezned az érzéseidet és ha ezen túl vagy és egyensúlyba kerülsz magaddal, nekiállhatsz kapcsolat létesítésnek :) természetesen az is megeshet hogy egy lány fog neked segíteni kilábalni az önbizalmatlanságból meg a keserűségből. (barátként nem kapcsolatként) hiszen ha te nem szereted saját magadat ne várd senkitől hogy szeressen.
ja azt akartam még kérdezni, h most már itthon maradsz vagy mész majd még vissza Franciaországba? mert ha családot szeretnél alapítani akkor gondlom itthon nem? :)
Köszönöm Nektek:-))
Esetleg nyitunk itt nekem egy Nicolas Cage hasonmás fun clubbot,talán el is mehetnék egy-két castingra,
végre eldobhatnám a szerszámokat és a reflektorok kereszttüzében fürdőzhetnék:-)))))))))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Milyen esélyei vannak egy huszonéves férfinak 10 év börtön után?
- Ikreket szeretnék.Ha volt már a családban (természetes úton fogant) nekem is van rá esélyem?
- Mennyi az eselye, hogy fiu lesz a baba? A parom csaladjaban 3 fiu van az enyemben 1 fiu 2 lany.