Mellesleg, vagy nem mellesleg, szerinted mi az ideális mellméret? (beszélgetés)
Szerintem a legkényelmesebb 75-80/B
Ennek ellenére maradok a sajátomnál, ami 75/E
Nekem 85-90 D.
Nekem nagy. Én nem szeretem, de a barátom nagyon.
Nem is olyan feszes, mivel sokat ingadozott a súlyom. NEm tudom, mivel tudnám feszesíteni.
Egyébként tényleg nincs nagy melltartó választék, sőt... ha van megfizethető áron, az borzasztóan néz ki vagy legalábbis nem egy 20 éves lányra valók..
a legkényelmesebb sztem 75 b/c
nekem 75 e és sokszor zavar...
Sziasztok!
Szerintem a D kosár vagy annál nagyobb a legsexisebb és legyen telt! Legalábbis nekem ez jön be!És teszek is róla h ilyen legyen!!!:)Mondjuk kell hozzá egy hátizom. Ha megdögöltem akkor se akart nőni a cicim és utálom a kis mellet!!! Lelkibeteggé tett!
(De megértem h a túl nagy is lehet rossz...)
A sportoláshoz gyártott melltartókról beszélgettünk egyik fórumon, mindegyikről írtak negatívumot. Jómagam szubjektív tapasztalata alapján jobb egy erősebb hagyományos, mint a plötty sport, merevítő nélkül, hiszen nincs az a pamut, ami megtartana egy khm... kilós golyóbist mozgás közben :DD
Kisebb méretnél könnyebb a felsőruházat vásárlása is, és nem elhanyagolható az optikailag karcsúbb látvány.
Ahogy én látom, akinek nagy van, kisebbet, akinek meg kicsi, nagyobbat szeretne. :-/
Nekem 95 D, és nekem is kellemetlen tud lenni a sportolás és bármilyen mozgás macerás tőle. A sport melltartók sem tökéletesek, és tényleg elég húzós az ára egy-egy szebb darabnak. :-( Nekem már van 2 gyerkőcöm, a szopi és a hízás-fogyás is megviselt már, de az én férjem is elégedett velük... :-))))
Hát én kiegyeznék kisebbekkel... olyan 75C-vel.
most amúgy 80E
Nekem nagyok a melleim, de okoznak problémát, az ember nem sportolhat úgy ahogy szeretne, nem aludhat akármilyan pózban, nem tudok akármilyen ruhát felvenni, drágábbak a melltartók is, és nincs is olyan választék...
Jah és a sok fogyás-hízástól nekem már nem is szépek, és még nem is szültem, de így nem féltem már őket :))) a férjemnek tetszenek a nagy melleim... egyébként 90 E
hát nem tom nekem am a pici cici nem tetszik...
nekem 95D van
Én nem bánnám, ha kisebb mellem lenne, nem log a mellem és a bőröm is szép, de mégis a kis tenyérnyi mellek a szépek szerintem.
Nekem 90C amúgy ...
További ajánlott fórumok:
- Az, hogy mekkora az eredeti mellmérete valakinek, befolyásolja, hogy mennyi teje lesz szoptatás alatt?
- Elégedettek vagytok a mellméretetekkel?
- 36/80B - kicsinek számít ez a mellméret?
- Szerinted is igaz, hogy a Pfizer oltástól megnőhet a mellméret?
- A kisfiam (aki mellesleg 13 hónapos) nevére érkezett egy egységcsomag az APEH-től, kell ezzel valamit kezdenem?
- Tudtok Kaposváron, vagy környékén bármilyen babás programot vagy klubot, ahol a 21 hónapos fiam jól érezheti magát, és nem mellesleg én is?