Megtaláltad az igazit? (beszélgetés)
Előbb alapozzuk meg az életünket, legyen meg mindenünk, utána lehet esküvőt is rendezni, ha nagyon akarjuk. Most még nincs mire. :)
Bár együtt élünk, tehát lehetne, de előbb tényleg inkább legyen meg a házikónk meg ilyesmi, hogy aztán lehessen bulit csapni :)
Akkor nem ellenzed, csak még nincs itt az ideje. Ez így más. Van aki teljesen ellene van.
Én is vótam, de megjött a eszem:-)
Örülök hogy ilyen jól alakult nektek, igazán szép, amiket írsz :)
Én viszont még várok vele mindenképp, nem kell azt úgy elsietni. Még egyikünk se gondolja úgy, hogy szükség lenne rá és még fiatalok vagyunk, 23 évesek.
Senki nem erülteti a menyecsketáncot, meg a lakadárét.
Mivel hívők vagyunk, tudjuk, hogy Isten akarata a házasság, és hogy az igazi, valós boldogságot csak így élhetjük meg. És valóban. Megértem, hogy nem a papíron múlik, de mivel én komolyan vettem a házasság intézményét, és azt amit jelképez, elmondom megfoghatatlan és előtte soha nem tapasztalt változást hozott monden téren.
Csoda már itt a földön. A mennyi légkörre nem kell a menyországig várni :-) :-)
Én örökre együtt szeretnék maradni a párommal és ő is velem, nagyon szeretjük egymást, együtt élünk, most szeretnénk házat venni, de nekem nem hiányzik, hogy két óráig menyecsketáncot járjak...stb
Szerintem amúgy is inkább a lányok vannak oda nagyon az esküvőért, nekem meg most kissé elment a kedvem tőle...
Hááát, én együtt éltem ezzel a csodálatos teremtéssel előtte is ügyebár, és asszondom, sokat jelent, hogy Ő a feleségem, és nem a barátnőm.
Teljesen más az egész.
Az hívja "csak egy papír"-nak, aki fél elkötelezni magát ÖRÖKRE.
Noo. És miért nem? Nálunk már önmagában ez is lendített.
Azzal pecsételtük meg a döntésünket, hogy soha senki mást nem akarunk, hogy megkötöttük ezt az örök szövettséget.
Hmm, 2. baba, az tök' klassz. Gratula maximus.
Akkor nagy az izgi, meg a öröm, meg a bódogság:-)
Igen!Én megtaláltam az igazit!!!!Elvált nőként,3éves gyermekem volt akkor,amikor megismerkedtünk.Soha nem gondoltam volna,hogy egy boldogtalan házasság után,megtalálom a boldogságot!!!!
6.éve vagyunk együtt és a mai napig nagyon,nagyon szeretem,talán még jobban,mint az elején!Teljesen összhangban vagyunk egymással!!!!!
Boldogok vagyunk!Van egy másfél éves kislányunk!A fiam is "apunak"hívja és ő is nagyon szereti a férjem!
Szia. Én megtaláltam, és hálát adok érte Istennek.
Csodás dolog házasságban élni. És ez nem csak egy papír, ami nélkül ugyan olyan lehet. Örök lelki szövettség. Hmm, ajánlom mindenkinek!
Hali:-)
További ajánlott fórumok:
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Előfordult már azt, hogy azt hitted megtaláltad az IGAZIT, de neki nem te voltál az?
- Én tényleg megtaláltam a számomra Igazit. Nehezen hiszik az...