Megszülnéd a babát? (beszélgetés)
ha megtartanám, biztos nem engedném, h apuci kivonja magát a felelősség alól, mert nem egyedül csináltam a babát.
de inkább nem kerülnék ilyen helyzetbe. :S
De... csak nem értem!!!
Az egyes szám harmadik személy akadályoztatva van?:)
A gond itt mindig a másé,még nem szoktad meg ? :D
Mindig egyes szám 3.személy van sosem egyes szám 1.személy :D
Azon mar tok fölösleges agonizálni, hogy hogyan meg miért nem védekeztek...
A baba megfogant, legalább az egyik fél részéről szerelemből. Ha engem kérdezel, én nem ölnék embert. Lehet most egyszerűbbnek tűnik, aztán ott lesz utána az üresség es az élete vegeig tartó lelkifurdalás. .. Ha most van munkaviszonya, lesz gyed-e is, babázás mellett meg szépen be tudja fejezni az orvosit, es uj eletet kezdhet. Nem lesz könnyű, de..
A legmélyebb gödörből is van kiút. ..
Apuka meg igenis fizessen gyerektartast, szules utan szépen be kell adni birosagra az apasagit, vercsoportvizsgalat, ha kell dns, mindezt a vesztes fizeti. Es a bejovo osszes jovedelem 20 szazaleka jar, ha birosag iteli meg, automatikusan vonjak majd a fizujából, amig a gyerek tanul. Nem bosszubol kell csinálni, hanem mert tenyleg jol fog jonni. Foleg később. ..
Kitartást es sok erőt!
Eső után köpönyeg. :(
Nem tudom, mit tennék a helyében. De: semmire szülni?...
Azt hittem ez egy fórum és az emberekkel lehet beszélgetni.
Veled nem fogok, nem kell izgulnod! :)
Mondjuk nem csoda, melyik férfi szereti..., mondjuk én sem volnék oda érte nőként.
Én nem tudom, ki hogy van vele, én anno még a szülésem előtt "kikönyörögtem" (annyira nem kellett, mert megértette az érveimet) a nődokitól, hogy tablettát nem bírok szedni, óvszer nem jöhet szóba, pesszáriummal jól el "bohóckodtam" (de a felrakásához egy Buddhista nyugalma kell..., és nem éreztem valami nagy védelemben magam), hogy tegye fel a mini spirált, azóta is esküszöm a spirálra, eddig jó pár évig bevált (nyilván nem 1 db).De utóbbit persze nem mindenki bírja.
A gyerek nem fegyver és ezért nem is értek veled egyet!
A felelősség alól pedig bizony ki lehet bújni.
Zsarolni meg szemét dolog valakit, egy kicsi gyerekkel.
Felelőtlenek voltak.
Egyedül felnevelni egy gyereket manapság nem egyszerű dolog.
mindkettő hibás
itt nálunk Szlovákiában ha vki nem fizet gyereketartást, megy a sittre
Azért nem csak a férfit kellene hibáztatni.
Az meg egyenesen erős,hogy ha már megcsinálta a gyereket,akkor fizessen a szemétje.