Megint egy legénybúcsú.... (beszélgetés)
Adott időpontban öltözz szexi cuccba, dobj magadra egy ballonkabátot, kalapot meg napszemcsit, bújj meg egy bokorban, állj lesben, kapd el azt az "olyan nőt", fizesd ki, és sétálj be te a legénybúcsúra mint "olyan nő", és lejts egy szexi táncot a búcsúztatott legénynek.
Biztos sikered lesz :)
Szóval ha igazán szeret,akkor a legénybúcsúról illedelmesen elköszönve hazamegy, ha ott megjelenik egy qrva.
Szerintem a legénybúcsú az legénybúcsú, fel kell valahogy dolgozni, hogy "ugyanaz a bugyi marad örökre":D
Én is kérdeztem,a válasz elég egyértelmű volt nekik.Mert ez kell!
Azt mondták hülyén fogom fel és biztos így is van,de akkor is a fene egye meg.Nem lehetne úgy rommá inni magukat hogy nincs velük egy ilyen elég drága játékszer??
Végig hallgattam ennek a mostaninak a tervezését,milyen csaj kellene,...stb
Mintha valami húsdarabról beszélnének,én tényleg nem vágyom egy idegen pasi ágyékára sem az arcomban :)
nem tudom ez miért jó és miért bulis?
Na az biztos, főleg ha így állsz hozzá. Olyan stresszbe leszel, hogy ihaj.
Minek egyáltalán legénybúcsú?
Ugyan már!
Ha Te mennél el egy fiú vetkőzős műsorra és pont akkor fotóznának le, amikor a pasi ledobja előtted a tangát és ámulva-bámulva néznéd, biztos hogy azt mondanád , hogy marhaság az egész és csak egy poén.
Nekem nem feltétlen kellett volna látnom azokat a képeket.... :)
Jövőre valószínű mi házasodunk,az lesz aztán még....
Nem feltétlen értelek.Nem támadást és beszólást kértem,hanem hogy mondjuk más hogy kezelte,kezelné a helyzetet?!
5éve vagyunk együtt,nem rendezek érte patáliát.Csak őrlődöm!
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra