Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Meggy-marcipán praliné recept

Meggy-marcipán praliné recept

Elkészítési idő 1 perc

A Meggy-marcipán praliné hozzávalói:
100 g szárított meggy
2 ek rózsavíz
1 ek természetes rumaroma
100 g darált mandula


A Meggy-marcipán praliné elkészítési módja:
Keverje össze a meggyet a rózsavízzel és a rumaromával, majd hagyja egy órán át pihenni, végül pürésítse mixerrel, adja hozzá a mandulát és gyúrja össze. Formáljon belőle golyókat és hagyja egy éjszakán át száradni. Vonja be a forró vízgőzben meg olvasztott csokoládéval, majd hagyja ki hűlni, és forgassa bele a kókuszreszelékbe. Egy éjszakányi száradás után tegye bele a papírkosárkákba.

200 g fehér csokoládé kókuszreszelék
20 pralinés papír


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggy-marcipán praliné elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook