Megfejtem az álmodat! (beszélgetés)
igen,hasznos kis fórumnak tűnik:)köszi,megkaptam privi leveled,de szerintem akkor én leszek az a bizonyos kivétel,aki erősíti a szabályt(fogkihullás)
akkor is álmodtam ezt,mikor teljesen minden a legnagyobb rendben és harmóniában volt az életemben,és akkor is,mikor teljesen összezuhantam...
Hali,
A karácsony és annak egyik jelképe, a karácsonyfa, a szeretetre, békére, harmóniára utal. Jelzi, hogy szükséged lenne kicsivel több szeretetre, megértésre, esetleg még romantikára is. Azt is jelentheti, hogy nyugtalan vagy mostanában, nem leled a lelki békédet.
Az álom azt is tükrözheti, hogy vágyunk a család együttlétére, az otthon melegére, a rég nem látott szülõk/nagyszülõk jelenlétére. Lehet, hogy megkellene látogatni rég nem látott rokonokat vagy nagyon jó barátokat. A pihenésre való igényt is jelentheti, szabadulást a munka világából.
Szia,
Aki autóbalesetrõl álmodik, lehet, hogy átélt már egyet és annak a nyomai jelennek meg. Ha ez nem történt meg, akkor rengeteg lehetõség van. Ismételni tudom magam csak, mert a következõ kijelentést több személynek is leírtam: nem ismerem az életkörülményeket, vagy azt, hogy mi történt eddig. Így leírok minden eshetõséget :)
1) ha még nincs jogsi, és tervbe van véve a megszerzése, akkor az álom "ráfogható" a drukkérzésre, az idegelésre, hogy vajon, hogy fog menni a vezetés....ez tapasztalat is, mert amikor eljött az idõ, hogy elõször vezessek bevoltam parázva, álmodtam mindenféle hülyeséget.
2) ha már van jogsi, akkor azért fordulhat elõ, mert túlzottan óvakodunk a balesetektõl. Természetesen féltjük a mellettünk ülõket stb.
3) Az álom csatolható csupán egy veszélyre, ami nem is az autóbaleset, hanem valami egyéb, ami sokkoló lehet. Akármilyen veszélyérzet kiválthatja belõlünk, és így testesíti meg.
4) Csak a fékkel van baj...utalhat arra is, hogy a való életben lekellene fékezzük magunkat, vagy túl lazán vesszük a dolgokat.
A tény, hogy utána nem lesz nagy baj, azt jelentheti, hogy van kiút a problémáinkból...Na és persze utal az optimizmusra is.
Remélem tudtam segíteni és van mibõl válogatni. ezekbõl persze még lehet következtetni egyebekre is, de az már nem az én dolgom :)
Én is szeretnék kérdezni, ha jársz még erre tigirl!
Gyakran álmodom azt, hogy autót vezetek és nem működik a fék, nekimegyek valaminek, de legtöbbször semmi komoly kár nem jelentkezik, csak a ijedt vagyok, hogy nincs fék. Illetve a másik visszatérő, hogy valami nagyon szűk helyen (mint pl. Olaszországban a sikátorok) vagy falak közt, ahol alig férni el, bújkálok, vagy össze vagyok zárva valakivel, aki valaha sokat vagy nagyon megbántott és dejavu érzésem van, mintha ismerős lenne, de ilyesmi sosem történt velem ebben az életben...
Sziasztok!
Nekem azt írta tigril, hogy a végtagelvesztés vagy arra utal, hogy valakit elveszítek ( elutazik, vagy összeveszünk, vagy csak egyszerűen eltávolodunk, vagy a legrosszabb esetben meghal....stb.)
-vagy arra utal, hogy nemtudok kimozdulni jelenlegi helyzetemből...
Én azt hiszem találtam rá magyarázatot, ugyanis ezidőtájt ért véget egy 6 éves kapcsolatom....:(((
Most, hogy végigolvastam mindent és válaszoltam is mindenre, elmondhatom, hogy örülök, hogy jót dumcsiztatok. A második cél ez volt, eltaláltátok...mert szerettem volna egy érdekes témán rágódni másokkal. Sajna csak ma jutott idõm rá belépni, de így is jó volt :)
Remélem mindenki talált valami logikus magyarázatot a válaszaimban. Az is igaz, hogy sokkal többet kellene tudjak a személyrõl, akinek az álmával foglalkozok, de megpóbáltam általánosan írni. Remélem sikerült és nem okoztam csalódást :)
Sziasztok, priviben küldöm el mindenkinek a választ...úgy nem lesz nagy kavarodás itt a fórumon és mindenki elolvashatja a sajátját keresgélés nélkül.
Ígérem, hogy mindenkinek visszaírok...
ahogy mondod:))))is:)
szerintem egyébként ez a pszicho teszt,hogy hogy bírjuk kivárni az eredményt a fejtésre,meg hogy hogy társalgunk a témáról:D
ezt nem hiszem! ilyen nincs szerintem....
nekem 1x volt olyan, hogy valami nagyon szépet álmodtam, de megébredtem és szerettem volna tovább álmodni és sikerült. de csak egyszer, többször nem is fordult elő...
Ezt én is gyakran álmodom. :-S
Az álmoskönyv szerint halált jelent, de ha ez tényleg így lenne, már rég kihalt volna a család, annyiszor álmodtam... :-S