Megcsalt!! (beszélgetés)
Áhá, szóval te voltál az a szőke csaj, aki nem válaszolt!!!!
:O)))))))
Teljesen egyetértek Veled!
Én is azt mondom, meg kell beszélni!
A tökéletesség nem lehet ok a megcsalásra!
Arra próbáltam rávilágitani, ha valaki azt hiszi tökéletes és tőle jobb nem létezik, talán nem figyel eléggé a párjára. A tökéletesség mögé bújva el sem tudja képzelni, hogy a párjának talán más is hiányzik.
Ügyes! :O))))
Jó kis szűrő!
Ha ezt tudnák a pasik!!!!
Szerintem regisztrálj két névvel. Az egyik te legyél. Stimmel a korod, magasság, hajszin, stb. Írd a bemutatkozásba azt, amit elvárnál egy normális kapcsolatban, ha éppen most szeretnél partnert találni. Itt légy független. Erre nem fog írni szinte senki.
A másik regisztráció egy kitalált csaj. Akire féltékeny lennél....szőke hosszu haj? magas, vékony? pirszinges? amit akarsz...és nem függetle...mottó: csak szex! vagy ilyesmi...erre annyi levelet kapsz majd, hogy nem győzöl válaszolni. Nah...az erre irogató nős pasikat szoktam kiállítani a maflasarokra...hadd várjanak.
Tanulságos. Néhány nap elég, és azt hiszed majd, hogy eddig a holdon éltél....
Ezért csalogatta meg a partnerét????
Ez azért erős!
Én személy szerint nem értek azzal egyett, hogyha megcsaltak, akkor az a te hibád is!
Az, hogy egy kapcsolat nem tökéletes, vagy nem működik jól az persze, hogy mindkét fél hibája.
De a megcsalásnál ez egy nagyon szép kibúvó és felelősségosztás.
Ha túl tökéletesenek találna, mondja el!
Ne megcsalással jelezze!
Szép kis jelzés :O)
Mindíg is imádtam a showmüsorokban, amikor a szerető azzal vágott vissza a megcsalt nőnek, hogy:
AZÉRT MERT BIZTOS NEM ADTÁL MEG NEKI MINDENT
Ki az, aki meg tud adni mindent?
Amit nem kapsz meg, azt beszéljétek meg, ne máshol keresse. Persze akár keresheti máshol is, csak annak is megvan az ára
Én nem bántam volna, ha egy pipi rátapad és akarja magának. Sajnos nem így történt. Évekig ment a huza-vona...én szerettem volna elválni, ő meg nem. Mindennel fenyegetett, és teljesen kicsinálta az idegeim...válogatott módszerei voltak....ragaszkodott a kényelméhez. Azért reménykedtem, hogy felszedi valami pipi, és könnyebben szabadulok meg tőle.:)
Nem tudok róla, hogy megcsalt volna, de hogy őszinte legyek, nem is érdekelt, és most sem érdelkel. Nem kell ahhoz feltétlenül megcsalás, hogy az embernek elege legyen a "drága" férjéből...
..és ez nálad, mind belefér a becsületesség fogalmába!
Csinos, szép, okos, inteligens, szóval egy tökéletes nő vagy! (ezeket, több helyen Te magad írtad le)
Nem gondolod, hogy a férjednek éppen ebből a tökéletességből lett elege?
Mielőtt dobálná valaki a sarat, elmondom nem voltam és nem vagyok szerető!
Tény, hogy az elszállás nem egészséges.
De az ilyesmi korrigálással a legritkább esetben vevődik észre :)
Ezt mondta a tanárom is.
Sőt mindegyik ezt mondja :O)))
(Nem te vagy az egyik álruhában?)
Jupííí!
Valaki végre felfedezett :O)))
Köszi, akkor is jólesik.
:O))
Na igen. A nagybetűs utáni részek tényleg nem hülyeségek.
Sok okos guru írt már erről.
De azért a diploma még túlzás :)