Megcsal? (beszélgetés)
Az én férjem utál vásárolni, a legtöbb cuccát én vettem/veszem. A selejtesek se érdeklik, ha kezébe akad, félreteszi : jó az még a kerti munkákra. ( Ha szerintem van már olyan, kidobom.) Amikor átnézem a ruháit, évente 1-2X, én selejtezek, de van olyan, amit megkérdezek, fogja-e még hordani, mert évek óta nem volt rajta.
Az én ruháimhoz sosem nyúl, nem érdekli. Csak annyi fontos neki, hogy legyen kevesebb, mert minek nekem újabb akármi, mikor tele vannak a szekrények az én ruhaneműimmel. Néha muszáj 1-1 db-ot vennem, lelki szükséglet. :) De az elmúlt másfél évben nagyon visszafogtam magam.
Ha selejtezni próbálná az én holmimat, nagyon kiabálnék vele ! Az úgy felháborítana, mint őt, ha kidobnék pár műszaki cuccát. De egyikünk sem tesz ilyet.
Értem. Fuuu az enyém az olyan mint egy hímpáva. Imád vásárolni, billegni a tükör előtt. A gardróbja nagyobb mint az enyém.
Ami picit kopott, foltos, kinyúlt, ne adj Isten lyukas az azonnal landol a kukában. Simán leselejtezi az én cuccaimat is. Legutóbb kidobott egy tök jó anyagú felsőmet amit imádtam, mert az foltos lett, nem jött ki. Én gondoltam kertbe még tökéletes lesz, de szerinte ez megengedhetetlen és hogy ne menthessem meg a felsőt, mielőtt kidobta szétvágta 😂
Na persze! 🤣🤣
Csak szólok,több mint egy hónapja nem voltam itt...
A zoknikat én igen!
Mármint az, hogy kié.;)
Áh bicajos az enyémnek is van, meg cserél ha locsolunk, utána boltba megyünk, meg a ugye a munkahelyi. Meg még ki tudja.:D
/A párnázott biciklis nadrág alá pedig mint felvilágosított nem szokás alsónadrágot vennixD/
Én vásárolok neki,ha nem tenném nem lenne semmije .
Nem gyanakodok,hisz nincs rá okom,de ha ezeket nem figyelem,simán felvesz kinyúlt vagy lyukas cuccot..
Számomra a férjemnél lehetetlen követni a ruhákat.
A férjemnek van boltbajárós, kocsihoz lemenős, piacramenős, benzinkútramenős, munkábajárós, otthoni, bicajozós, stb. szettje, amik minden nap forgalomban vannak:DDDD Azaz egyszerre (napon belül) legalább 3-4 pólót, sortot és alsógatyát használ:D
Mert pl. a férjem leugrik reggel kenyérért, akkor felvesz valamit, aztán otthonra mást, ha lemegy a kocsihoz, akkor felveszi a harmadik cuccot, ha bicajozunk, akkor a negyediket, stb.;)
Én nem venném észre, ha hiányzik 1-2 vagy több gatyája a férjemnek.
Maga vásárol, egyszerre sokat. Van egy nagy fiókja ami televan. Nem venném észre a hiányt,sem mosáskor, sem szárításkor, sem elpakoláskor.
Bár múltkor meglepett, olyan színű gatyákat vett hogy ihaj 😂 így lehet ha hiányozna a türkiz, narancs, tűzoltó piros vagy az olivazöld az egy idő után feltűnne, de a szürkék, sötétkékek, feketék, fehérek biztos nem. Megsaccolni se tudom a számukat.
Az igen, nem vagy semmi! :D Nekem fogalmam sincsen még arról sem, hogy a férjemnek hány alsógatyája van. Nemhogy még számolni is tudjam. Ráadásul tök random mosok, és nem mindig mindent, szóval esélytelen hogy számoljam. De nem is érdekel.
2 pasival élek együtt, arra sem vagyok képes, hogy megjegyezzem melyik melyiknek a zoknija, tiszta tragikus vagyok. :)
Nem, nem jön belőle magától reggel egy kicsi sem, és máskor sem. Úgyhogy nem lesz olyan a gatyája, csak ha beletörölte.
Te tudod, hogy milyen a kapcsolatotok, és te ismered a férjed szokásait. Tök normális dolog, hogy maszturbál, és simán beletörölheti az alsógatyába. Mondjuk kicsit perverz, hogy mindezt ha jól értem nyilvános helyen csinálhatta, és hetekig hordozta azt a gatyát. :D De a pasasok nagyobbik része hajalmos az igénytelenségre, és igen, akár az ilyen jellegűekre is. Nem hinném, hogy ebben a dologban nő lenne. Akkor nem a gatyába törli a mag egy részét sem. De ha mégis, akkor nem csinálná ilyen nyilvánvaló módon, hogy észrevedd. Résen lenne.