Megbízható endokrinológust keresek Budapesten (beszélgetés)
Akkor már ketten vagyunk! :)
Segítsetek!!!
A Tb-s rendelésen igen, itt 1-2 nap és mindent pikk-pakk megcsinálnak...
az árat azért kérdezd meg bejelentkezéskor!
Szia kingi!
Köszi, hogy írtál!
Én hallottam olyan helyet is, ahol 1 viszgálat 20.000 Ft.
Ez nagyon kedvezőnek tűnik :)
Te bejelentkeztél már?
Ilyen hosszú a várakozási idő?
Sziasztok!
Mennyibe kerül egy vizsgáklat Földes dokinál?
A honlapon nem találom :(
sziasztok!
Lett egy váratlan pajzsmirigy problémám, ami miatt sürgősen keresek endroklinológus szakembert, ha tudtok, ajánljatok Nekem, gödöllői vagyok, (Bp. mellett). Előre is köszi:)
Földes dr.-hoz ambuláns rendelésre jártam. (BM Központi Kórház). Gondos, figyelmes orvos volt, amikor a műtőbe vittek feljött velem, kiváncsi volt a műtétemre. Egyáltalán nem hajtott a pénzre.
A kórház bezárása után elkerültem tőle, jelenleg Vácon Dr Konrády tanár úr az orvosom. Na ő sem semmi!
Szia!
Igen,köszönöm,hál istennek megoldódott.
kovbri
Akiket írtam pestiek.
De a János kórházba sem rossz az orvos.
Egyébkémt hova mennétek kivizsgálásra?
Az az igazság, hogy nincs sok különbség köztük. Mind ugyan azt a vizsgálatot csinálja. Az egyik kedves a másik kevésbé. A kedvesnek fizetni kell, gondolom ezért kedves:)
A másiknak nem kell fizetni, így hangulata változó:)
dr. Földes Iván
Dr. Sólymosi Tamás
Neten keress rájuk.
Szia!
Esetleg elküldenéd nekem is ezt a táblázatot?
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv.:
Ági
Szia!
Édesanyámnak gyűjtöttem össze pár ajánlott nevet és elérhetőségeket egy kis excel táblában, dobj rám egy privit egy email-lel, és átküldöm.
Ha jól emlékszem, végül Lakatos Péter professzorhoz van időpontja, a SOTE i.sz. belgyógyászati klinikára.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Tudnátok ajánlani normális endokrinologust Budapesten?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Korrekt, megbízható, olcsó hűtőszerelőt keresek Budapesten...van tippetek?
- Autószerelőt keresek Budapesten, aki nem vágja át az ügyfeleket, megbízható. Tud valaki segíteni?
- Sürgősen keresek egy megbízható, jó sebész orvost! Ismer valaki saját tapasztalatból Budapesten vagy Budapesthez közel?