"Megáll az ész és egy helyben ketyeg" (beszélgetés)
Ja!:)
Kislányom nagyon szereli a házimozi távirányítóját, kiváncsi vagyok mi lesz belőle! Ha másnem szemét...
A cica gyönyörű! Annak jól áll, hogy kicsit hájasabb, mert több a "jó meleg, puha", amikor simogatod. :D
Nekem nem ez volt az elképzelésem. Ő az a tipikus alkatú nő, akiket a volt élettársam is begyűjt maga köré, mert az ilyen típusú nő hamar megkapható. Igaza van! Valószínűleg a tapasztalat beszélt belőle.
Aztán nézd meg hogy hol, és milyen környezetben van lefényképezve. Azt mondanám (hogy ne sértsem meg ismeretlenül), hogy "egyszerű". Az egész nő az.
jobban jársz..legalább nyugodtan tudsz aludni éjszaka:-))) Az az áldott tudatlanság!:-DD
na megyek ...sül a krumpli..valaki esetleg?????
most olvastam....tök gáz.
Azért szemét mert őt dobta?
Amikor hízelgett akkor nem volt az?
Könyörgöm,akkor is az az ember volt amikor szépeket mondott,és udvarolt neki,meg amikor a kocsiban.....grrrrrrrrrr
Nos ezen már én is elgondolkodtam egy röpke pillanatig...DE..elég ha csak visszagondoltok mit írt abba a részekbe amiket kitörölt...józan paraszti ésszel végig gondolva,
1:ő férjezett,a pasi nős..
2:a második randira VIBRIT kér az ürge..???????
3: mégis mit várt?Tartós kapcsolatot??Holott ismeri az előzményeket is!
4:beleszövi a zsarolást is..és csodálkozik hogy a fakabátok is beszálltak a buliba?
kihagytam valamit?
én ezen már nem akadok fent..sőt ha hagynám dühöngnék egy sort,az emberi nagyfokú butaságon....de nem teszek ilyet.....
mondjuk úgy én napi szinten eddzek ez ellen(lásd a munkám)
Olvastátok Scarlett naplóját? A barátnői szerint a hapsi egy szemét, és majd visszakapja az életben.
Világosítsatok fel! Ez a nő nem egy férjezett, és a férfinek is van családja?
Akkor miért csak a férfi a szemét? Nem mind a ketten?
Egy cigány felkerül Pestre. Odamegy az első járókelőhöz, és megszólítja:
- Köszönöm, kedves magyar úr, hogy beengedtek az városba, lakhatást, ételjegyet, ingyen orvosi ellátást és oktatást biztosítanak, és nem kell adóznom!
Erre a járókelő:
- Téved, uram, én mexikói vagyok.
Az ember továbbmegy, és megszólítja a következő járókelőt:
- Köszönöm, budapesti barátom, hogy egy ilyen szép országban lehetek!
- Ön téved, én vietnami vagyok.
Emberünk nem adja fel, a következőt is megszólítja:
- Köszönöm önnek, hogy láthatom a csodálatos Budapestet!
- Mi közöm hozzá? Én a Közel-keletről jöttem.
Végül csüggedten még odamegy egy szép hölgyhöz.
- Ön magyar?
- Nem, dél-afrikai vagyok.
Emberünk kiábrándultan:
- És hol vannak a magyarok?
A nő az órájára néz, és megszólal:
- Valószínűleg munkában.
ja-ja...úgy van...akinek útban van..az lapátoljon:-)))
Nekem nem kell most úgy tűnik:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Óvoda máshol vagy nagymamánál helyben
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Szigeten helyben lehet-e fizetni utazási cs. ill. kúltúa utalvánnyal?
- A Forma 1, Bronz 1 jeggyel csak egy helyben lehetnek vagy azért lehet ide-oda mászkálni is?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?