"Megáll az ész és egy helyben ketyeg" (beszélgetés)
934. Dömike 2009-02-23 12:08
Nos ezen már én is elgondolkodtam egy röpke pillanatig. . . DE. . elég ha csak visszagondoltok mit írt abba a részekbe amiket kitörölt. . . józan paraszti ésszel végig gondolva,
1:ő férjezett, a pasi nős. .
2:a második randira VIBRIT kér az ürge. . ???????
3: mégis mit várt?Tartós kapcsolatot??Holott ismeri az előzményeket is!
4:beleszövi a zsarolást is. . és csodálkozik hogy a fakabátok is beszálltak a buliba?
kihagytam valamit?
én ezen már nem akadok fent. . sőt ha hagynám dühöngnék egy sort, az emberi nagyfokú butaságon. . . . de nem teszek ilyet. . . . .
mondjuk úgy én napi szinten eddzek ez ellen(lásd a munkám)
(válasz Zulu1 932. hozzászólására)
Na az már biztos....láttad az adatot a naplójában?
Van kedvenc....kis kedvenc! :-))
nem rossz.....egy kis szódavizzel elmenne.....:-DDDD
de nem az esetem!
újabb bejegyzés :)) lassan percre pontosan jelentek :))
erről jut eszembe, nekem ma este még dolgom lenne, majd később visszanézek, mert érdekelnek a fejlemények :DDDDDDDDDDDD hátha beregizik a pasas is és ő is kommentálni fog!! :DDD
:) akkor egy már megvan :DD
van már az üzenőben is hozzáfűzés - na, akkor ez a hónap poénja?? mert egy csomó helyen van róla szó :DD
Nem tudom, de kalapot emelek előtte,hogy bírja idegekkel!!!!
Nem semmi egy nő az tuti.Ott a két manója a háztartás, és az agyilag gyengén bútorozott társaság!
Garantálom hogy drótkötélből vannak az idegei.
Ezek után nem csodálom hogy néha kibukik és beír a naplójába!
Én is megnéztem, engem is olvasnak egy páran..:-))))
hmm ... hmmm .... ezek lennének az üzenetek?? meg ennyivel rászállni másra?? .... megkeresem a másik nevet is!!
Hoxa meddig fogja bírni??
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Óvoda máshol vagy nagymamánál helyben
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Szigeten helyben lehet-e fizetni utazási cs. ill. kúltúa utalvánnyal?
- A Forma 1, Bronz 1 jeggyel csak egy helyben lehetnek vagy azért lehet ide-oda mászkálni is?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?