"Megáll az ész és egy helyben ketyeg" (beszélgetés)
Sziasztok! De jó, hogy vagytok páran!
Látom Férfi is van már a csapatban! :) Üdv!
Időjárás helyzetjelentés: süt a Nap, melegszik az idő.
Érzem, hogy jön a tavasz!
Eddig takarítottam, gépet telpítettem, és most már leszek kifulladásig! :D
Szia Imre! :))
egyet értek veled!! :))
Hát igen! Akadnak -egyre többen- agyament emberek!
(bocsánat, Imre vagyok. Sziasztok!)
sziasztok mindenki!! :))))
tényleg jó kis megfogalmazás!! :))
isaora meg kezd túlzásokba esni, lassan nem hogy a scarlett, de már ez a név sem illik rá - talán a medúza???
:))
soha nem szoktam az embereket lebutázni, egyszerűen azt mondom, hogy tudatlan :)) de ez az állapot sokszor tényleg lehet nagyon szánalmas is :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy miért csinálja??? hát hogy odafigyeljenek rá!!! mert így van közönsége és társasága :)))
Szép napos időt csajszik!
Mindenki alszik még???
Syria,bölcsen szólsz :-)))
Egy férjét csaló, buta, szánalmas, elhízott tehén, aki félistennőnek hiszi magát, és rinyál, hogy nincs barátnője. (Vajon miért?)
Most kezdi a 3. naplóját? Mi a francnak ír, ha aztán törli? Irigylem az energiáját.
Ha leírok valamit, azért teszem, mert komolyan úgy is gondolom, s nagyon-nagyon nyomós oknak kell lennie, hogy megváltoztassam a véleményem.
Sziasztok!
Olvastam azt a bizonyos naplót!Én is győri vagyok és még ismerős is van annál a cégnél !!Én is nyomoztam az iwiwen!!:DDD Hát még ha kinézne valahogy a csaj !!!
:)) először nem értettem miről van szó :DDD de felfogtam - kicsit lassú vagyok ma :)))
mi nem utáljuk, csak én fáradok ki a rohangálástól :( mert mindenért rohannom kell, hogy időben oda is érjek
Na megyek fürödni majd csicsizni....holnap folyt.köv!
Jóccakát!
Emberek vagyunk,követünk el hibákat...mindenki ÉN IS
De a hibáinkból tanulunk,és levonjuk a következtetéseket, ha valaki csak egy helyben topog és rágódik a múlton,az csak azt éri el hogy egyre jobban belesüllyed a saját maga gerjesztett ingoványos trutyijába.Ami elmúlt,az elmúlt,változtatni nem tudsz rajta...akkor lépj előre!
júúj ez nagyon jó!!
Ez teccik!!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Óvoda máshol vagy nagymamánál helyben
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Szigeten helyben lehet-e fizetni utazási cs. ill. kúltúa utalvánnyal?
- A Forma 1, Bronz 1 jeggyel csak egy helyben lehetnek vagy azért lehet ide-oda mászkálni is?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?