"Megáll az ész és egy helyben ketyeg" (beszélgetés)
húha
én nem tudok segíteni, annyira haladó még nem vagyok....Camill Te???
Vááááááá!Nem tudom megcsinálni a fejlécem.
Segítség!!!!!!!
húha
ez igen....bővül a család :-))
:))) én már egy ideje azt hallgatom itthon, hogy kellene egy fiú is, de nekem eszem ágában sincs még egy terhesség, így nálunk férfi elnyomás van!! :DDDDDDDDDDDDDDDD nálatok meg pont fordítva :)))
bár éppen most vár helyettem is a barátnő és az unokahugom egy-egy fiút :) a sógornőm is terhes, de ő állítólag nem tudja (szerintem meg nem akarja mondani)
na ja, duplán ráadásul :)
nem hiányzik néha egy lány így ennyi pasi között? :DDD
mi anyósnál ebéd + meg szülinapi torta, mert február 29-én született :DDDDD kérdeztem a kicsi fiát, hogy akkor minden szökőévben tartja csak? akkor most miért kell?? :DDDDDDDDDDD
délután meg menni kell a barátnőmhöz is, mivel a lánya is a héten töltötte be a 8. évét - ott is torta :))
vettem neki csini, csajos melegítőt :)) fekete sztreccs nadrág (az a bővülős szárú), visszatekerős derékkal és pici ciklámen, glitter felírattal + vajszínű kapucnis, kengurus felső, úgy szintén halvány ezüst és ciklámen glitterrel - nekem nagyon tetszett, remélem nekik is fog!! :))
alszom
....nem tom,jövök vissza megint
kaptam egy üzenetet, hogy az iwiw üzenőn megjelent valaki monologja (ez annyira nem is fontos), ami erről az ügyről szól, így utána kerestem ... viszont végeredményt még nem találtam, csak magát a hírt - ez kíváncsivá tett :)
a másik, hogy tőlem lehetnek bármilyen nemzetiségűek, akkor is csúnya ez az ügy ....
meg valahogy szívesen beszélnék már valami érdekesről is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én nemtom, csak hogy az áldozatok cigányok voltak... További fejtegetését az ügynek én mellőzöm:p
Amúgy sziasztok! Látom micsoda történések vannak itten! Megint lemaradok mindenről basszus!
átvitte máshová?? óó, akkor majd kap még másutt is :)
szegényt valahol sajnálom :( nem mert annyira sajnálni való, hanem mert így éli meg a dolgokat
mindegy, majdcsak túl lesz rajta és talán tanul az egészből
Ugye milyen eszes vagyok? De csak azért, mert már a negyedik kávémat is kiszürcsöltem.
Tudod miért jó egyedül itthon? Mert az összes tejszínhab a tied lehet! :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Óvoda máshol vagy nagymamánál helyben
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Szigeten helyben lehet-e fizetni utazási cs. ill. kúltúa utalvánnyal?
- A Forma 1, Bronz 1 jeggyel csak egy helyben lehetnek vagy azért lehet ide-oda mászkálni is?
- Ajánlanátok olyan helyeket Kecskemét és Lajosmizse környékén, ahol minden (polgári,egyházi,lagzi) helyben van egy esküvőt illetően?