Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Bocsánat, köszönni elfelejtettem, annyira buzog bennem a munkakedv.
Mindenkinek jó reggelt, kevés mérgelődést és jókedvet mára.
Csak a csillagok tudhatják, éjjelente hol jársz.. 😹😽😹
Nagyon jól aludtam, köszönöm :)
Ragacsos volt? 😹
Ki lehetett? 😹😹😹
Többször felébredtem.
Te jól aludtál?
☕ jó reggelt kívánok!
🌞👒
😂
Elmosogattam az itt hagyott ragacsos poharaitokat és feltöltöttem a jegkockatartót.
Remélem, azért jól aludtatok! 😂
Nem fogok tudni aludni.
Mi történhetett?
Történhetett is akár ☺
Most reggelig izgulhatunk 😀
Ja, azt hittem valami nagyszabású dolog történt.
De akkor a limonádé s nagy dolog. :-)
Csak megköszöntem a limonádét.
Részleteket nem tudok ☺
Nagyon szép nap volt.
Egy hűsítő limonádét kértek? 😊
🍸🍸🍸
Egy kis történet egy Édesanyáról:
Tegnap este a Citadellánál voltunk, gyönyörű volt kivilágított város fentről. Nézegettük a várost, a mellettünk levő -szintén a várost néző- háromtagú család Hölgytagja (gondolom Ő volt az Anyuka) megszólalt:
-Mennyi áramot fogyaszthat egy ekkora város...
Az férfi (Apuka) a középiskolás korú fiához fordult és megkérdezte tőle:
-No, tudod-e, hogy keletkezik az áram?
A fiú kis gondolkodás után pár mondatos kiselőadást tartott a protonok és elektronok ütközéséről és hasonlókról. Valószínűleg nemrégiben tanulhatták a suliban, mert boldogan, felszabadultan mesélt. Amikor befejezte a mondandóját, vigyorogva nézett az Apjára, várva a dicséretet. Az Apa viszont ezt mondta:
-Nem, rosszul tudod. Az áramot generátorokkal csinálják, amit turbinák hajtanak meg. Ez lehet, gőz, víz..
A srác arcán csalódottság látszott, az Anya sietett a fiú segítségére:
-Nem, nincs igazad. Te azt kérdezted, hogy KELETKEZIK az áram, nem azt, hogy hogyan CSINÁLJÁK.
Ránéztem az Anyukára, és azt a tigrist láttam meg benne, aki megvédi a gyerekét az igazságtalanságtól akár az élete árán is, magamban igazat adva neki.
Sok boldogat, kedves Anyuka így ismeretlenül is.
A multkor lattam egy ferfit, udvarias es elozekeny volt a holgyekkel es ha nem vigyazott volna, majdnem leesik a fejerol, "a teremtes koronajarol", a koronaja!!!
Micsoda szerencse!
---meg idejeben eszrevette magat!
Boldog Anyak Napjat kivanok minden Edesanyanak!!!
Mi a volt gyerekek, sosem tudjuk igazan halankat elegge kifejezni!
Kulon azert a napokert, amikor betegek voltunk es egesz ejjel az aggodasotokkal, de lelkunkbe bizalmat remenyt ontottetek,agyunk mellett ulve es ti meg csak nem is aludtatok, hogy nekunk elviselhetobbe tegyetek a betegsegeink lekuzdeset.
Koszonjuk azt a simogato kezet, amellyel arcunkat megsimogatva es a kis kepunket gyogyitoan megpusziltatok, amikor elestunk es a plezus lejott a terdunkrol!!! Meg sorolhatnam a sok szazszor felenk nyujtott segito kezeitek es karotokat, amelyeknek oleleseben mindig biztonsagot, oltalmat talaltunk!
Lehet tévedek, de azt hiszem az anyák napja nem olyan, mint a karácsony, húsvét, vagy a nőnap.
Az én véleményem szerint ilyenkor a gyerekeknek kell megköszönteni az édesanyákat, nagymamákat.
Nem kell minden édesanyát a keblünkre ölelni.
Személy szerint azt hiszem a szomszédban lakó édesanyához semmi közöm.
Köszönjük szépen.
Neked is nagyon boldog anyák napját kívánok! 🌸
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?