Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
biztos ami biztos, mind a ketten tejet tejjel eszünk iszunk!
ha meg valaki fiú projekten dolgozik, annak azt tudom ajánlani, hogy ne a hagyományos pózt részesítsék előnybe, hanem a kutyapózt!
hát a csaj x, a pasi y, egy emebrhez kettő kell, ha xx akkor nőci, ha xy, akkor csávó. De nem véletlen a betűjelölés, sejtszám:x=4, y=3, ahány vége van.
Ja megértelek benneteket, én se tutira mondtam, csak van benne vmi. Nagyobb az esély, hogy mennyivel dunsztom sincs, hallottam, nekem bejött.
Amúgy nem tudom hogy áll az a dolog, amiről volt már szó többször is a hazai egészségügyben, hogy a házaspárok a harmadik gyermekük nemét megválaszthatják.- Még olyasmiről is szavaztak, hogy ingyé legyen a beavatkozás.
ez kb olyan ha fejjel lefelé lógsz akkor is tudsz enni és nyelni és még a gyomortartalmad sem jönn vissza
ilyenkor nem létezik gravitció
várj az ondó vagy X v.Y
mivel a nőknek a petesejtje csak X lehet
nem nekem van alvásidő, hanem Gellértnek:o)
de ha kb. egy félórát kibírtok nélkülem, visszajövök még....csak úgy szokott lenni, hogy valaki elmegy, aztán mindenki más is lelép...:o)
Sziasztok, a rizstől meg sok lesz!
Amúgy visszetérve, ha már lehülyeségezték a módszeremet: úgy tudom, hogy a xx kromoszómával rendelkező ondósejt nehezebb, mint az xy, ergó a lányok ha nehezebbek, lassabban mozognak. Ha lassabban mozog, akkor meg rá lehet segíteni azzal, hogy fejreállok, hogy biztos célba érjen. Persze nyilván, megelőzheti egy kissrác, de azért ez mégiscsak valami fizika, nem?
gondoltam ez egy példa arra, hogy a kaja befolyásolhat valamit...:o)))
azért jól elvagytok...:o)))
:D:D:D ez aranyos volt!!!!
azért holnap várom ám a dicséretet...
a körkülönbséget apa döntötte, azt mondta, hogy kész, gyógyszer lerak, jön a következő :):) jött...ő persze akkor lányt szeretett volna, én meg hallani sem akartam lányról, akkoriban nagyon "lányellenes" voltam, aztán most én szeretnék kislányt, most meg apa kijelentette. SOHA! :)
szóval elvagyunk mint befőtt...:)
kérdem én...miért jó ha édes a sperma???? :D :D
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...