Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
nem is igaz! tele vagyok szép emlékekkel!!!
egyébként nem is biztos hogy úgy működne a barátságunk, mint gyerekkorunkban. ő is, én is megváltoztunk...
de miért is puffadsz?
na tessék ennyit a jókedvről
még a nevemről is csak szomorú történet ugrik be neked:))))
no végre valaki! nálad mi a helyzet?
olyan szép neved van! a nevedről a gyerekkori legjobb barátnőm jut eszembe, akivel 6 évig voltunk elválaszthatatlanok, aztán ő sajnos kiköltözött németországba az anyukájával, éveken keresztül nem láttuk egymást, csak 3 éve egyik nyáron hazajött, és akkor sétáltunk meg beszélgettünk kb. 2 órát...:(
engem nem zavar ha olvassák. ha titkos lenne, nem nyilvánosan írnám...
úgy látszik ez egy ilyen nap...persze azért reménykedem...:o)
mikor hazajöttünk edzésről, már akkor elolvastam. nem tudom miért...nem szoktam beleolvasni mások naplójába, csak ha kérik...pedig én is írok naplót
sajnálom, hogy így alakult a mai napod...ma mindenki valamiért szomorú...bár gondolom ez nem vigasztal
Sziasztok!!
Én márciusban hoztam össze egy lányt és novemberben szültem!!
Sziasztok!
Tudjátok mit hallottam? és az ismerőseim körére illik is.
Télen több fiú születik, nyáron meg több lány. Nem tudom vajon mivel lehet ezt magyarázni, lényeg, hogy lányhoz ősszel kell nekiállni gyártani:)
na jó reggelt
azt hittem senki sincs eme vidéken:)
megnéztem, nekem a május a tuti befutó:o)))) akkorra mindkét módszer, a jónás és a kínai is lányt jósol!!!
egyébként a fiam is májusban fogant:o)))))
vicces lenne, ha a lányom is akkor foganna, bár remélem hamarabb összejön...
az én apucim is 186 cm és közel 100 kg, ő is fogyhatna, mondjuk hastájékról...de én így is szeretem:o)))
neeeeeem úgy hangzott: hiszen én dícsértem milyen jól nézel ki nem emlékszel?:o)))) de tényleg!!!
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...