Márciusban nem várjuk a menszeszt, babát akarunk! (beszélgetős fórum)
Viki!
Remélem, hogy neked is sikerült!!! Mikor lesz majd a 14. nap? Mikor kell tesztelned?
Sziasztok!
Szia Jenny79!
Köszönöm a válaszodat,azt gondoltam h ha megjön akkor abba kell hagyni a progit, csak nekem ez mind olyan furin van. Adtak egy zárójelentést, és azt mondat a doki, h március 3-án kell visszamennem, és ennyi.Nem mondta ha megjön, akkor mit csináljak, igazából bőven ki fog derülni, addígra, mire 3-a lesz, mert előbb kell megjönnie, ami remélem ebbe a hónapba nem fog bekövetkezni.
Szorítok neked, h a harmadik sikerüljön.
Szia Beus!
Én nagyon szorítok neked, írsz majd picit róla, hogy hogy élted meg, milyen volt? Persze csak ha van kedved. Kiváncsiak vagyunk rád!!
Én már 2 inszemen vagyok túl. Most készülök a harmadikra.
A 14. napon kell tesztelni. Ha pozitív, akkor hívod a dokit, hogy mikor kell Uh -ra menni.
Ha negatív, akkor a progit abba kell hagyni, hogy a mensi megjöjjön és kezdődhet a következő nekifutás.
Remélem, neked elsőre sikerül!!!!!
Szia Viki!
Jenny79 tudna neked talán segíteni, de nem tudom hogy ő hol van most??
Szorítok neked, hogy sikerüljön!!!
szép estét!
szia!
Sziasztok!
Én ma regisztráltam az oldalra, és ma voltam inszemináción.Az orvosok biztattak, de senki nem mondta h mikor is csináljak tesztet, az inszemináció után hányadik nap érdemes tesztet csinálni?tudtok nekem ebbe segíteni? köszönöm
lehet nagyon akartuk?
én pedig nyugodt vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Nagyon nem vártad márciusban, és mégis megjött?
- Az tényleg normális, ha márciusban szültem (császároztak), és még nem jött meg a menzeszem?
- Kisfiam 2 éves lesz márciusban. Nektek is a gyermeketek elkapta ezt a hasmenéses vírust?
- A Naprosyn befolyásolhatja a menszeszt?
- Megáll az ész, már márciusban kérik a jövő évi tankönyvek árát a középiskolában
- Érdemes márciusban szobát glettelni, festeni?